Sosyal medya, Tweetlira ile kazanç kapısı oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sosyal medya, Tweetlira ile kazanç kapısı oldu
Bilkentli birkaç genç, Tweetlira adını verdikleri proje ile sosyal medyayı kazanç kapısına çevirdi. Tweetlira kullanıcılarına sadece tweet atarak hediye kazanma şansı sunuyor.



Ülkemizde 2 milyon twitter kullanıcısı hergün en az bir tweet atıyor ve yaklaşık 10 milyona ulaşan kullanıcı sayısı ile Twitter, sosyal medyada tanıtımlarını yaptırmak isteyen büyük firmalar için çok cazip bir pazar haline geldi. Henüz başlangıç aşamasında olan bu reklam pazarında firmalar pastadan kendilerine mümkün olduğunca fazla pay almaya çalışıyor.
Büyük markaların, Twitter'da gündemde yer almak için belirli hashtagleri televizyon kanalları aracılığıyla tanıtarak zaman zaman da takipçi sayısı yüzbinleri hatta milyonları bulan Twitter kullanıcılarına çok yüksek maliyetlerle gizli reklamlarını yaptırdıkları tweetler attırıyor. Potansiyel reklam gücü bu kadar yüksek olan bu pazarda, atılan bu tweetleri hem firmalar hem de kullanıcılar için daha kazançlı hale getiren sistemler ortaya çıkmaya başladı.

Tweetlira ile karşılıksız kazan!

2013'ün başlarında devreye giren ve kısa sürede çok sayıda kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran Tweetlira kullanıcılarına sadece tweet atarak hediye kazanma şansı sunuyor.
Bir taraftan firmalara Twitter kullanıcalarına doğrudan ulaşma fırsatı sunan Tweetlira, diğer taraftan da Twitter kullanıcılarına atmış oldukları tweetler karşılığında Tweetlira Market'ten diledikleri ürünleri alma fırsatını sağlıyor.
Türkiye'de ve dünyada ilk olduğu iddia edilen bu uygulama, Twitter'ta tanıtımını yapmak isteyen markalar ya da bireylerden tanıtmak istedikleri konu ve hashtagleri alarak onları kullanıcılarına ulaşmasını sağlıyor.

Tweetlira imkanından nasıl faydalanılıyor?

Projede kazanılan puanları kullanarak tweetlira.com sitesinde yer alan ürün ve hizmetlerden faydalanmak ise en temel yöntem. Bu ürün ve hizmetler arasında otobüs ve uçak biletinden, sinema biletine, markalı bir giysiden, en sevdiğiniz restoranda yemek yemeye, yeni çıkan bir kitaptan, birçok elektronik cihaza kadar sahip olunabilecek imkanlar veriliyor.
Proje ile hem ürün ve hizmeti sunacan şirketin hem de tweetlira kullanıcıları kazançlı çıkması hedefleniyor. Marka sahipleri müşteri odaklı bir sosyal ağa dahil olarak ürün ve hizmetlerinin reklamlarını aktif bir şekilde gerçekleştirmiş oluyorlar. Tweetlira kullanıcıları ise tweet atarak düşüncelerini paylaşmak yoluyla birçok ürün ve hizmeti elde etme imkanı buluyor.















üye olmak için
 


federico2424

federico2424

Üye
teşekkürler
 
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
güncel
 


Üst Alt