Sosyal Arkadaşlık

Sponsorlu Bağlantılar

jeveux

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal Arkadaşlık
Merhaba Arkadaşlar Size Sosyal bir Arkadaşlık ve Sitesi tavsiye Edicem. Tamamen Seviyeli Kaliteli. Arkadaşlık Kurabileceğiniz. Sesli ve kameralı olarak Sohbete imkan veren bu Sitede günün her saatinde online olarak Sesli Sohbet eden kullanıcılar bulunmaktadır.

Site Speakychat alttabanlı çalıştığı içn ücretsiz olarak hizmet vermektedir. sesli chat sitelerini duyanlar zaten biliyorlardır bu platformları ama bilmeyen birisiyseniz sizlere kısaca anlatayım sesli chat kullanıcıların mikrofon aracılığıyla birbirleriyle sesli olarak kamera açarakta görütülü olarak sohbetine imkan veren sitelere denir.

gelelim siteye 1 yılı aşkındır bu katagoride kullanıcılara hizmet veren kaliteli bir sesli chat sitesidir. şirin bir aile ortamına sahip sitede anlık olarak 250-300 online kullanıcı bulunmakta günlük olarakta 3500-4000 ziyaretçi sitede bulunmaktadır. güzel ve şirin bir ortamı vardır eğlenceli oyunlar oynayıp, sohbet etme keyfine varabileceğiniz bir sitedir. Daha fazlası için siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
 

Benzer Konular



Üst Alt