sorunu bir türlü çözemedik... lütfen??

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
sorunu bir türlü çözemedik... lütfen??
Xperia s var telefon ne kadar rom kernl overclokla 1728e çekiyorum oyun oynarken ya 810'a yada 1134'e düşüyor telefon zaten orjnal 1.5 ghzde çalışıyor acaba sorun ne ayrıca telefon açılınca phone BOOTED!!! Yazıyor. Yardımcı olur musunuz??

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dusuyo dedigin rakamlar maximum ayar mi yoksa anlik durum mu

taylan08

Üye
eğer çok ısınmış ise ondan otomatik hızı düşürüyor diye biliyorum o hiz düşmesi ondan kaynaklı olabilir ama phone booted i bilmiyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Governora göre değişir cpu frekansı

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Governora göre değişir cpu frekansı

o ne demek kı tel orjnal 1.5 de calısıo bn bunu 17 e alıorum oyuna grıp cıkıorum 810 dusuo sacma olan 17 ye almısken 810 dan baska mhz ye gecmıo tabıkı tel kullanımına gre deegsıo cpu ama bn ayarı 1.7 yapıom o dusuo kndılıgınden anlamadım nerde ne kadar kernel denedıysem fayda etmedı

- - - Eklendi - - -

eğer çok ısınmış ise ondan otomatik hızı düşürüyor diye biliyorum o hiz düşmesi ondan kaynaklı olabilir ama phone booted i bilmiyorum

ewed hocm yanıo telefon smdı allah war zaten sony ısınır bılırsın bnde bıldıqın yanıor telefon

- - - Eklendi - - -

dusuyo dedigin rakamlar maximum ayar mi yoksa anlik durum mu

maxımun olan ayar dusuor kardesım

Invoke

Invoke

Üye
Usta yanıyorsa, ondan olabilir taylanında dediği gibi.

stoch94

Üye
Governoru performanceye getirin ya da min i maxla ayni yapin

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Mesela olay hangisi burada yazanları translateden cewırmeye calıstım acaba su kadar dakıka snra düş falan war mı dıe ama yok ole bısı alakasız yanı ..

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

en usttekı 1782 degsken deger taam ama onun altındakıde maxımun deger ama bnm on dakıka oyundan snra dusuor soluk olan 1782 yerınde 810 bazende 1134 yazıo en usttekıde soluk olan yerde ne yazıosa o degerde sabıt kalıo ve deqsmıo anlayacagınız :D

TheMadness

TheMadness

Üye

- - - Eklendi - - -

en usttekı 1782 degsken deger taam ama onun altındakıde maxımun deger ama bnm on dakıka oyundan snra dusuor soluk olan 1782 yerınde 810 bazende 1134 yazıo en usttekıde soluk olan yerde ne yazıosa o degerde sabıt kalıo ve deqsmıo anlayacagınız :D

Ondemand yazan yere bas performance al. Normal ayarlarda da zaten maksimumda durmaz hep. Sürekli kullanımda önermem bu ayarı.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Tamam öyle yaptım şu an . Peki sağol.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Sizce benimki normalmi?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız