Sorunsuz iphone 2g 16 gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eldargin

eldargin

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz iphone 2g 16 gb
Merhabalar Sorunsuz çalışan wi-fisinde veya yazılımında hiçbir sorunu olmayan hattınızı takıp kullanabileceğiniz iphone 2g 16 gb pasaport kayıtlıdır.

Tek sorunu en üst tarafta bulunan saat simgesinin ordaki ölü pixeldir ben bu şekilde alırım diyen mesaj yazsın lütfen.Kullanımda farkedilmiyor bile insan bi süre sonrada ölü pixelin varlığını unutuyor.

İçerisinde son firmwire olan 3.1.3 yüklüdür.10 sayfa uygulama ve oyun yüklüdür.

ayrıca iphone 4 teması yüklenmiştir.

Jailbreak ve Unlock yapılmıştır.

Takas Yoktur !!!
İzmirde Elden Teslim tercihlidir.

Hayırlısı Olsun
Saygılar

450 tl

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
pahalı değilmi daha ucuzunu gördüm.

eldargin

eldargin

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ordan al hocam ;)

manyaqswelet

Üye
neredesın arkadas gorussek telefonu gorsek oyle alsak

eldargin

eldargin

Üye
    Konu Sahibi
izmir çeşmedeyim şu an ama sıklıkla izmire geliyorum bana bi iletişim numarası bırakırsanız görüşelim hocam ;)

totx

totx

Üye
Cihazda çok çizik var,ölü piksel de katmışsın ek olarak ama çorba biraz tuzlu olmuş senin :)

manyaqswelet

Üye
ben ankaradayım uzagız kardes yoksa dusunurdum. orjınal arka kapak 40 dolar. kullanmak ısteyen kısı alır. ama neyse

eldargin

eldargin

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda çok çizik var,ölü piksel de katmışsın ek olarak ama çorba biraz tuzlu olmuş senin :)

Kardeşim kaç senelik telefon tabiki çizik olucak bu iphoneların hastalığı zaten çizik ;)

--------------- Ekleme ---------------

Dedim fakat, git ordan al diyo :ah

Hocam zorla bu fiyattan vericek halimiz yok, boğazına yapışmıyoruz bu fiyattan al diyede, artık yorum yapmanın anlamı varmı ? telefonumada hangi fiyat istediğim sonuçta beni ilgilendirir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt