Sorunsuz adam gıbı bı cfw yok mu ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz adam gıbı bı cfw yok mu ???
flash lama ısıne yenı gırdım ama adam gıbı bı cfw bulamadım ya dokunamtık kotu ya bazı bolumlerı calısmıyo ya cok kastırıyo bı turlu denk gelmedı adam gıbı cfw . Tamam anlıyorum ılla hata olur da ama bazende hatalar ısın ıcınden cıkılmaz bı hal alıyo cfw yapanlar da allah razı olsun ugrasıyolar yapıyolar ama sonucta sorunsuz kullanmak ıstıyodur herkes . yanı demem su kı bıldıgınız guzel hatası az , olsada onemsen meyecek dedıgınız cfw ler var mı ??? :vur :ağlarım:

omer9035

Üye
kardeş r@sim in fw si c6 v 20 sistem modifiye bölümünde ilk başlarda sorunsuz falan yazıyo zaten görürsün onu yükle ben hemen hemen hepsini yükledim mükemmel olmuş beğenirsin şarjı falan baya gidiyo hızı da muazzam yükle anlarsın farkı

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Tsunami akar

alki58

alki58

Üye
tuğrul_27 ve utkanın fwler tavsiye

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
sorun olmasa bile yapan kişi beğenmeyeceğin birşey eklemiştir

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
İz[Mir]Kan;3347866' Alıntı:
sorun olmasa bile yapan kişi beğenmeyeceğin birşey eklemiştir

hep öyle oluyor ya en kullandığın şey kalkmış yada en gereksiz şey eklenmiş vs...

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
İz[Mir]Kan;3347901' Alıntı:
Bi öğrensek dostum şu işi :D çok iyi fikirlerim var

benimde bi fw yapsam ortalığı yıkcak ama nası yapıcağımı bilmiyorum tam sorunlu falan olur ondan korkuyorum:ah

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
benimde bi fw yapsam ortalığı yıkcak ama nası yapıcağımı bilmiyorum tam sorunlu falan olur ondan korkuyorum:ah

Emın ol o ıs okadar kolay degıl ben programlama ıle ugrasıyorum bu da onun kadar zor bırsey ve zaman sabır ıstıyo bıde herkes yapabılseydı burda bu kadar cok cfw aramazdık :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Emın ol o ıs okadar kolay degıl ben programlama ıle ugrasıyorum bu da onun kadar zor bırsey ve zaman sabır ıstıyo bıde herkes yapabılseydı burda bu kadar cok cfw aramazdık :D

Haklısın çok uğraş istiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt