sorun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
sorun!!!
ekranda acik hic bir uygulama yada widget yok faakat kendiliginden surekli internete baglaniyor. bir uygulama kullaniyor sanirim ama ekranda gorunmuyor yani menu tusuna basili tutunca acik uygulama yok diyor widget de kullanmiyorm neden olabilir?

larten123

larten123

Üye
appstop programı var forumda onu indir kur teline basılı tutunca gozukmeyen uygulamaları gosterıyor carpıya bas kapat hepsini

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ekranda acik hic bir uygulama yada widget yok faakat kendiliginden surekli internete baglaniyor. bir uygulama kullaniyor sanirim ama ekranda gorunmuyor yani menu tusuna basili tutunca acik uygulama yok diyor widget de kullanmiyorm neden olabilir?

ayarlar bağlantıdan mobil verı gerektiğindemi var oldugundamı

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Dostum bak ağ bağlaninca hemen bak Turkcell internet diye yazar. Orada en aşağıda hangi uygulama bağlandığı yazıyor. Sonra App stop Yada ram Pro programından o uygulamayı kapat.

E_yedi

Üye
usta hıc gerek yok uygulama ındırmeye baglantı ayarından baglantı yonetıcısıne bak orda neyın kullandıgı yazar. Ben dun skype yı yukledıgımde onume cıkan ayarlara yes yes felan dedım ..hıc bır uygulama acık degıl vıdgetlerde ag ıstemeyen vıdgetler varken sorunu arıyırdum baglantı yonetıcısıne baktıgımda skype felan yazıyordu . Baglantıyı kesıp sıldm . Baglantı ayarlarına bak kesın gozukmesı lazım .

SilentOne

SilentOne

Üye
genellikle o sorun kurduqun programdan kaynaklanıyor

doctorrr

doctorrr

Üye
uygulama yöneticisinden veri bağlantısı kullanan bütün programların ayarlarıyla oynayabilirsin...

momentus1

Üye
mobil veridir kardeşim:)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır halloldu o sorun bı temadan kaynaklanıomus nası oluosa :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt