Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klancibelgutay
Üye
Konu Sahibi
Sorun
arkadaşlar n8 le sosyl aglara gırdıgımde
komut dosya uyarısı :
sorry please uninstall and reinstall communities
hatası alıyorum . silip tekrar yuklemekten baska cozum yokmu . kendı kendıne bole oldu neden olmustur acaba ? tesekkurler sımdıden
_ardaa
Üye
ilginç bir hata ama silip tekrar yüklemek zor olmasa gerek, ovi store'da yeni versiyonu var onu indir eskiyi kaldır yeniyi yükle.
yada çok sık kullanmıyorsan biraz bekle qt sorunları çözülecek anna ile tahminimce.
klancibelgutay
Üye
Konu Sahibi
beklıyorum zaten , ama benı sınırlendıren , nokia ya gıdıp sordugumda daha telefona bakmadan dırek servıse gıt yazılımı tekrar yuklet demelerı
_ardaa
Üye
yükletseydin yazılımı tekrar bir problem olmaz, olmadı kendin ovi suite ile yazılımı tekrar yükle 177mb gibi bir dosya indirecek baştan tekrar yüklüyor sorununu çözebilir.
klancibelgutay
Üye
Konu Sahibi
yok sagolasın ama yazılım beklemeyı dusunuyorum , 2 kere format atılcagına 1 kere atılsın. tesekkurler ıngınız ıcın
_ardaa
Üye
ovi suite ile yazılımı yeniden yüklenince format atılmıyor varolan dökümanlar korunuyor, rom yeniden yazılıyor ve dahili uygulamlar tekrar yükleniyor ama tabi karar senin, rica ederim.