Sorun Whatsappda mı telefonda mı bilemedim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Whatsappda mı telefonda mı bilemedim..
Dün severek kullandığım c6-01im beni yarı yolda bıraktı.hemde hiçbirşey olmadan.günde 3-4 belki de daha fazla reset atmaya başladı.yazılımı tekrar kurdum phoenixden.hafıza kartini formatladim yok yok.bazen ekrana kısayol eklemek istediğimde donup kaliyor reset atıyor.bazen de menüde dolaşırken.Bütün programları kaldırıp tek tek kurdum denedim.sonuç aynı.birtek whatsappdan şüpheleniyorum.çünkü ne zaman hakkında kısmına baksam bağlantı kopmuş ve yeni bağlanmış oluyor.whatsapp kullanan arkadaşlarda benzer sorunlar var mi acaba.ya da ne yapabilirim?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum biliyorsun bende kullanıyorum arada kopukluk oluyor ama reset olayı hiç olmuyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​hafıza kartına tekrar format attım bakalım ne olacak

aklsm

aklsm

Üye
Bende kullanıyrm fakat bi sorun yok telim 603

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hafıza kartı takmadan dene.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına yükledim whatsapp'ı sorun yok. dün tekrar deneme amaçlı telefon hafızasına yükleyeyim dedim ama sabahına reset attı.anlamadım ne iş. 1 hafta önce bu sorun yoktu şimdi olmaya başladı ne hikmetse.

evet hafıza kartına yüklediğim ''E mod'' dosyalı whatsapp'da sorun yok. ama telefon hafızasına kurunca bi haller oluyor..çalışan şeyin de durduk yere bozulması da sinir bozucu.format da bir işe yaramadı..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum sen hangi sürümü kuruyorsun 2.8.14 en son onu kur. Ayrıca whatsapp kurulduğunda sormuyorki nereye yükleneceğini direk yükleniyor yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
daily mobile da e ye de kurulabilir sis dosyası yapmışlar onu yükledim o şekilde hafıza kartına kurdu.şimdi sorun yok ama neden orjinal yüklemede böyle bir hata veriyor anlamadım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sen burdakini denesene.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel hafızasına kurdugundan kaynaklanıyor aşırı ram kullandıgı için resetliyor olabilir teli

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
olabilir E Mod kullandığım zaman sorun yok. isteyen olursa paylaşırım dosyayı :)

silentattack

silentattack

Üye
mümkünse o E ye yüklenen whatsapp ı paylaşır mısın kardeş ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar sayfasına yükledim oradan bulabilirsin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Engin arkadaşın dediği gibi ram i dolduruyordur ondan reset atar zaten. bende 1 aydır sorun yok tıkır tıkır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına kurdum Bende de sorun yok şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt