sorun var yani anlamadım. mesajda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
    Konu Sahibi
sorun var yani anlamadım. mesajda
benim numaradan bi numaraya mesaj atılmıs ama ben atmadım ama karsı tarafda benim attıgım gözüküyor. biri bunu programla fealn yapmıs ama nasıl acaba bilen varmı???

Ozan

Ozan

Admin
Bu tip ücretli uygulamalar var yani nasıl bankalar, yada bazı firmalar toplu sms ler gönderiyor ve gönderen kısmında İsmi yazıyor firmanın aynı sekilde istediği zaman numara da yazabilir ama bu sanırım artık denetime tutuldu her programda. Yine arada kaçak olarak bu sistemde işleyen yazılımlar vardır

Telefonda böyle bi yazılım duymadım, ama bilgisayarda var.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
benim numaradan bi numaraya mesaj atılmıs ama ben atmadım ama karsı tarafda benim attıgım gözüküyor. biri bunu programla fealn yapmıs ama nasıl acaba bilen varmı???
kardeş o mesajı alan kişi tanıdıkmı, yani arkadaşınmı?şundan dolayı sordum.çünkü şöyle bi program var mesela.senin telefonundaki herhangi bir gelen mesajı göndericisi dahil değiştirip istediğin kişinin ismini yazabiliyorsun.sonrada o kişiye 'bak bu mesaj senden gelmiş'diyebiliyorsun.ben arkadaşlara yaptım mesela bana gelen bir bayram tebriği mesajını gönderici ismini AZİZ YILDIRIM yaptım şaka olsun diye millete gösterdim herkes şok oldu tabii.ama bu program s60v2 içindir yani ben bunu 7610 da yaptım hala telefonumda programın adı :EzSMS dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt