Sorun programı arıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonerdursun1

Üye
    Konu Sahibi
Sorun programı arıyorum!
Arkadaşlar sony-ericsson k750i cep telefonum var bu telefon biraz sorunlu. Duyduğuma göre bir program varmış pc ye kuruyormuşsun telefonun kablosunu pcye takıp kablonun diğer ucunuda telefona takıyormuşsun ve pcde telefonun neresinde sorun varsa onu gsteriyormuş öyle bir program varmı varsa bana önerebilirmisiniz?

west_advisory

west_advisory

Üye
soner sana tafsiyem sonyericsson.com.tr den download bölmüne gel orda işine yarıyıcak bir kac program olucaktır bide telefonunun sorun en tam yardımcı olursan tam bi bilgi verebilirim..

sonerdursun1

Üye
    Konu Sahibi
soner sana tafsiyem sonyericsson.com.tr den download bölmüne gel orda işine yarıyıcak bir kac program olucaktır bide telefonunun sorun en tam yardımcı olursan tam bi bilgi verebilirim..

Aslında telefonun bir sorunu yoktu tuş takımı zamanla yıprandı sonra tuş filmi bozuk çıktı bende tuş filmi aldım kendim taktım. Sorunsuz bir şekilde 2 hafta kadar kullandım bir gün mesaj yazarken kapandı dahada açılmadı.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
böyle bir program oldugunu sanmıyorum.en iyisi servise götürmek

west_advisory

west_advisory

Üye
Bulunduğum bölgedeki servislere güvenmiyorum 2 yere gösterdim 100 ytl masraf çıkardılar
soner servise göndermen bence en iyisi cünkü normal telefoncuda yaptırırsan telefonu satarken acılmıs diye fiyat'ı düşer servis te yaptırırsan icinin acılıp acılmadıgı belli oluyo bence sen servise gönder zaten ben iskenderundan veriyosam adana'ya götürüyolar merak etme servis en iyi ve en güvenlisi

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
En iyisi servis bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt