Sorun Nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Nerede?
nokia 701 telefonumun kendi tarayıcısından facebook a giriyorum ama sadece anasayfaya giriyor diğer sayfalara belki şans varsa giriyor doğru düzgün çalışmıyor.. iphone da yağ gibi akıyor..
Şimdi soruyorum;
sorun telefonda mı? Tarayıcı da mı? Yoksa nokia uyumluluk geliştirmeyen facebook ta mı?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Aynı sorun bendede var bazen hic yüklenmiyor basıtığım şeyler facebookta bazende yükleniyor dedigin gibi şansa..Sorun facebookta olabilir diğer sayfalarda bi problemım yok benım eskıden boyle yapmıyordu..Adam akıllı bi uygulama cıkarsa nokia facebook için iphone uygulaması gibi.. böyle bişey yapılıp uygulama çıkarılsa değil iphone kralı gelse gözüm görmez hicbir telefonu..

hizan

hizan

Üye
bende hiç bir sorun yok face ye istediğim gibi giriyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokianın kendi tarayıcısı tırt.google a bile girmiyorum. ne varsa opera'da var..doğru düzgün tarayıcı yapamayanlar utansın..

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var bazen hic yüklenmiyor basıtığım şeyler facebookta bazende yükleniyor dedigin gibi şansa..Sorun facebookta olabilir diğer sayfalarda bi problemım yok benım eskıden boyle yapmıyordu..Adam akıllı bi uygulama cıkarsa nokia facebook için iphone uygulaması gibi.. böyle bişey yapılıp uygulama çıkarılsa değil iphone kralı gelse gözüm görmez hicbir telefonu..
ben bi uygulama bulmuştum forumda facebook touch olması lazım adı telefonu ipad gibi gösteriyodu ve her siteye çok seri giriyordu.. Biz uygulamayı ne yapalm telefonun kendi tarayıcısı adam gibi deil ki uygulama çıksın.

Lumiance

Lumiance

Üye
sorun tarayıcıda

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokianın kendi tarayıcısı tırt.google a bile girmiyorum. ne varsa opera'da var..doğru düzgün tarayıcı yapamayanlar utansın..

aynen öyle rss widgetlerim var habere tıklıyorum linki kopyalayıp operaya yapıştırıyorum ordan okuyorum düşün artık :D

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
artık hiç girmiyor cümleten geçmiş olsun :)
oysa ki ios ve androidin facebook uygulamasını güncellemişler paylaş butonu vermişler. Bizdeki facebook uygulaması nasıl peki? S40 da kullanılan uygulamanın aynısı. Hayır yapılmıyor da deil tweetian fmobi gibi çok güzel programlar yapılabiliyor bu tele facebook da çaba gösterse ne olur sanki? Olmadı 3. Şahıslar yapsın doğru düzgün uygulamalar..

Apache11

Apache11

Üye
Cihazın kendi tarayıcılarını kullanmayın her zaman vasatlar.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
iphone ile androidlerin tarayıcıları tıkır tıkır çalışıyor ama.. Hayır bizimkide iyi kötü çalışıyor ama faceyi açmıyor arkadaş..

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bu kadar zorlamanın anlamı nedir ki, kötü işte. Mis gibi çalışan opera varken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt