Sorun Nerde ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Nerde ?
<div align="center">Arkadaşlar yeni bir MMC aldım MMT marka 512 MB videolar,görüntüler,temalar,oyunlar attım çalışıyor fakat Ses klipleri ve Mp3&#39;ler kayıt olmuyor geliyor PC ye kayıt et diyorum hiç bir değişme olmuyor ne yapmam lazım ? </div>

mert_dagdemir

Üye
aldığın yere götürsen iyi olur

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
Başka fikri olan var mı arkadaşlar ? sadece müzik dosyalarını çalıştırmıyor

RockFord Fosgate

Üye
ben anlamadım ya???nsl olur boyle bısey dıgerlerını calıstırmayıpta sadece muzıklerı calıstırmıo???

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar , tema v.s hepsi çalıştırıyor..

Sıfır 512 MB MMC kart nasıl çalıştırmıyor anlamadım

Help me

cenkozgen

cenkozgen

Üye
bu sorun eski 16mb lik kartlarda da onlara yüklenemiyor. ve bu duruma bi çözüm yok. bi ihtimal telde ve bilgte (fat olarak) format at. ama bi işe yarıyacağını zannetmiyorum yine de . ki sana tavsiyemdir kingston arasında en fazla 4-5 milyon falan vardır.git kingston al ömür boyu garanti veriyorlar

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
En son çare Kingston almak mı ???

abcde

Üye
<div class='quotetop'>(TaTaNGa &#064; Jan 4 2006, 06&#58;29 PM) [post=244830]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
En son çare Kingston almak mı ???
[/b][/quote]
ARKADAŞA KATILIYORUM BENCEDE KINGSTON AL. SORUN YAŞAYACAĞINI SANMIYORUM

cenkozgen

cenkozgen

Üye
bulamazsan twinmos al toshiba al al işte marka bişi OEM marka kullanmayın elinizde patlat &#33;&#33;&#33;&#33; illa alacam derseniz stormax da fena diil.

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
Yani arkadaşlar bu kart işime yaramaz mı ?

cenkozgen

cenkozgen

Üye
nerden aldıysan adama git geri ver,baska bişi al.. yada mzüik dinleyemeden kullan o kartı.. ama sen dediğim formatları attın mı? (hani bilg.te ve tel.de,bi dene en azından sansını)

dark_akhyls

Üye
bence zaman kaybetme geri ver bu şeyler üzerinde çok uraşmamak gerekiyo.....

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cenkozgen &#064; Jan 4 2006, 07&#58;49 PM) [post=244901]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nerden aldıysan adama git geri ver,baska bişi al.. yada mzüik dinleyemeden kullan o kartı.. ama sen dediğim formatları attın mı? (hani bilg.te ve tel.de,bi dene en azından sansını)
[/b][/quote]
Bilgisayar&#39;a da mı format atayım anlamadım ben

TEL. atıcam başka ?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hafıza kartını biçimlendirdiniz mi başta ?

++

Bence güvenilir bir marka alsaydınız keşke

cenkozgen

cenkozgen

Üye
<div class='quotetop'>(TaTaNGa &#064; Jan 4 2006, 07&#58;58 PM) [post=244907]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(cenkozgen &#064; Jan 4 2006, 07&#58;49 PM) [post=244901]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Bilgisayar&#39;a da mı format atayım anlamadım ben

TEL. atıcam başka ?
[/b][/quote]

telefonu usb kablosuyla bilgisayar bağla yada card reader e tak kartı. sonra bilgisayar bi sürücü daha görecektir (c ve d gibi genelde f yada g oluyor) orda görünen sürücünün üstünde sağ tıkla ve biçimlendir de. açılan pencerede dosya sistemi olarak fat ı seç (fat32 yapma). sonra bi de telefondayken hafıza kartına bi daha format at.. ama diyorum ya büyük ihtimalle işe yaramayacaktır. dark_akhyls ın dediği gibi götür geri ver kartı. ve marka bi hafıza kartı al. iyi günler ve bol şanslar

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım kişi ile telefonda görüştüm Müzikleri direk Hafızaya at diyor direk hafıza diyor :S :S

hiç bişi anlamadım direk atmassan öbür türlü zaten kaydettmez mesajlarda durur dedi..

Yarın gelirim ben yaparım dedi İnşallah olur

+

Hafıza kartına format atmadım

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yaptım fakat şöyle ;

Gelen müzikleri ilk önce telefon hafızasına sonra&#39;da oradan hafıza kartına atınca oluyor...

xrz

Üye
bence formatlama için mmc medic programını kullan ve KİNGSTOM al 1 gb aldım menü yenilenmesi dışında hiçbir sorunu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt