----sorun Halledildi...----

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forza756

Üye
    Konu Sahibi
----sorun Halledildi...----
6670 telefonuma tema,oyun vs. yuklerken tel. takıldı.Ve res. attım.Tekrar acmak istedigimde ise"Phone start-up failed.Contact the retailer" hatasını werdi.Sizce bu hata ne olabilir ve nasıl cozulebilir.Servisten baska...Cozumlerinizi bekliyorum....

cenkozgen

cenkozgen

Üye
valla bi çözümü var ama işe yarar mı bilmiyorum? n-gage de hep işe yarardı (taki yama cıkıncaya kadar)

tel kapalıyken şarja tak, bekle tel in ışığı yanacak sonra sönecek.söndükten sonra teli şarjdan cekmeden aç.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Format at!!

Başka türlü olacağını sanmam ama !!

Aynı hata bende de oldu bi kere gerçi benimki 6600 ama tekrar kapatıp açtı düzeldi olmazsa format at!!

forza756

Üye
    Konu Sahibi
Ark.lar sarja taktıgımda yine aynı hatayı veriyor..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
o zaman hard format at!!!

forza756

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 29 2006, 10&#58;45 PM) [post=325385]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Format at&#33;&#33;

Başka türlü olacağını sanmam ama &#33;&#33;

Aynı hata bende de oldu bi kere gerçi benimki 6600 ama tekrar kapatıp açtı düzeldi olmazsa format at&#33;&#33;
[/b][/quote]

Abi tel.e girmeden nası format atcam ki??

<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 29 2006, 10&#58;49 PM) [post=325393]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
o zaman hard format at&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Hard format nası atılıyor???

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
hard format&#33;&#33;

* 3 yes ve telefonu açma tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu aç ama ekranda format yazısı çıkıncaya kadar basılı tut :

herşet siinecektir ona göre

forza756

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 29 2006, 10&#58;51 PM) [post=325396]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hard format&#33;&#33;

* 3 yes ve telefonu açma tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu aç ama ekranda format yazısı çıkıncaya kadar basılı tut :

herşet siinecektir ona göre
[/b][/quote]

Telefon calıssında icindekiler gitsin bi daha indiririz..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
ok

bak aklıma gelmişken telefonuna sakın mobile speak diye bişi yükleme bunu her yükleyen telefonda arıza çıkıyor UYARMASI BENDEN&#33;&#33;&#33;

forza756

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 29 2006, 10&#58;54 PM) [post=325398]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ok

bak aklıma gelmişken telefonuna sakın mobile speak diye bişi yükleme bunu her yükleyen telefonda arıza çıkıyor UYARMASI BENDEN&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Yok yaw oyle bisey yuklemedim L&#39;amour teması yuklerken oldu heralde ..
Saolasın simdi formatlıyo...Heralde duzelir...

cenkozgen

cenkozgen

Üye
evet arkadaslar sistemi etkileyecek seylerle uğraşmayın. makina mal oluyor sonra. sonra işin yoksa tel.i düzeltecem diye uğras dur. mesela font falan da yüklemeyin. sapıtıyor.soft formatı bile kabul etmiyor. (başıma geldi ordan biliyorum)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Önemli değil kardeş

buraq71

Üye
ya arkadaşLar benimde n96'm var ve teLefon açıLırken aynı hatayı veriyor phone start-up failed contact the retailer.. çok muzdarip durumdayım nasıL haLLedebiLirz ya bi yardımcı oLabiLecekk varmıı

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşLar benimde n96'm var ve teLefon açıLırken aynı hatayı veriyor phone start-up failed contact the retailer.. çok muzdarip durumdayım nasıL haLLedebiLirz ya bi yardımcı oLabiLecekk varmıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt