Öneri Sorun batarya da mi telefonda mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Amplify da mesela wakelocks da safe bölümündekilerin hepsine tıkla ve 600 yap.
16 tanesini 600e ayarladim. Safe bölümünde bişey kalmadı. Unkownda felan bir sürü var daha onlar ile safe arasinda ne fark var ki?

PriZm

PriZm

Üye
Safe olanlar adı üstünde wakelockları ertelemek için güvenli olanlar :D

güvenli olmayanlardan mesela saati engellersen saat geç güncellenir.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Safe olanlar adı üstünde wakelockları ertelemek için güvenli olanlar :D

güvenli olmayanlardan mesela saati engellersen saat geç güncellenir.

Galiba oldu gibi ekrani kilitleyince hep deep sleep suresi işliyo diğerleri duruyo :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bide bişey farkettim video izlerken hic dokunmazsan telefon uykuya geçiyor ana ekranda ki gibi.
Amplify de herşeyin süresini değiştirince video player ın deep sleep e geçmeyi engellediği ayarı da değiştirdiniz anlaşılan.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Amplify de herşeyin süresini değiştirince video player ın deep sleep e geçmeyi engellediği ayarı da değiştirdiniz anlaşılan.

Onu nasıl geri düzeltebilirim ki. Bir sürü şey engelledim. :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Onu nasıl geri düzeltebilirim ki. Bir sürü şey engelledim. :ehe
Çok fazla değilse tek tek 600 değerini 10 yapıp video izlemeyi deneyebilirsin. İsimlerden aslında bellidir ama malesef şuan kurulu olmadığından bilemiyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla değilse tek tek 600 değerini 10 yapıp video izlemeyi deneyebilirsin. İsimlerden aslında bellidir ama malesef şuan kurulu olmadığından bilemiyorum.

Tamamdir ben bakiyim bi. Baya fazla ama denerim.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
Samsunglarda hastaliktir bu batarya gecmis olsun kardesim yeni bir batarya al bende degistirdim bi tur duzeldi simdi bir sıkıntı yok

Üst Alt