Öneri Sorun batarya da mi telefonda mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Sorun batarya da mi telefonda mı?
Arkadaslar sorunum telefonu kullanmiyorken şarjın kendi kendine bitmesi. Normal kullanımda hiç sıkıntı yok 5-6 dakika da 1 düşüyo eyvallah benim için normal. Ama telefonu boşta bırakıyorum 2 saatte %5 düşmüş. Deep sleep e giriyor cihaz. Format attim, başka şarj aleti denedim felan ama çözüm olmadı. Garantiye veririm ama knox sayaci 1 bunu problem ederler diye uğraşmak istemiyorum.

Sorunu nasıl halledebilirim?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
2 saatte yüzde beş düşmesi normal bunda anormal bir şey yok ki o telefon devamlı şebekeye bağlanıyor arada saate baktığında veya uygulamalara baktığında ekran açıldı sarj yiyor bu değerler çok abartılı deği yani

• Beğen
Tepkiler: çaminci
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Başka #Batarya Dene

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
2 saatte yüzde beş düşmesi normal bunda anormal bir şey yok ki o telefon devamlı şebekeye bağlanıyor arada saate baktığında veya uygulamalara baktığında ekran açıldı sarj yiyor bu değerler çok abartılı deği yani

Kullanmadigim halde gidiyor hocam. Diğer telefonlarimda 10 saatte 1 düşüyordu.
Başka #Batarya Dene

Boşa para vermek istemiyorum. Ödünç olarak bulabileceğim biri de yok ki

çaminci

çaminci

Üye
2 saate %5 dogrudur cok normal hatta az bile gidiyo denilebilir :)
kullanmadiginda mobil veriyi falan kapa

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Belki denemişsindir ama ben kendimde işe yarayan yöntemi yazayım.Telefonun pili yerinden çıkıyorsa %20 değerlerine gelince telefonu kapat .Pili yerinden çıkart bir saat kadar kenarda dursun sonra yerine tak ve sarj et.Akşam telefonun sarj değeri %100 iken altı saat filan uyuyup kalkınca %80 değerine düşüyordu .Bu yöntemi denedikten sonra %97 değerine düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
0MG90

0MG90

Üye
Normal. Benim telefonunda düşüyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Belki denemişsindir ama ben kendimde işe yarayan yöntemi yazayım.Telefonun pili yerinden çıkıyorsa %20 değerlerine gelince telefonu kapat .Pili yerinden çıkart bir saat kadar kenarda dursun sonra yerine tak ve sarj et.Akşam telefonun sarj değeri %100 iken altı saat filan uyuyup kalkınca %80 değerine düşüyordu .Bu yöntemi denedikten sonra %97 değerine düşüyor.

bunu deneyeceğim. normalde bu tarz şeylere pek inanmam ama insan çaresiz kalınca bi umut diyor işte. :D teşekkür ederim
Normal. Benim telefonunda düşüyor.

2 saat hiç kullanmazsan %5 düşmesi anormal bence. üstelik deep sleep'te iken cihaz.

byAndroid

byAndroid

Üye
Anormal durum o kadar dusmemesi lazim benim cihazi aldigimda geceden sabaha %3 falan dusuyordu simdi %15 dusuyot batarya cop oldu yaa

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Anormal durum o kadar dusmemesi lazim benim cihazi aldigimda geceden sabaha %3 falan dusuyordu simdi %15 dusuyot batarya cop oldu yaa

sabaha kadar benimde 15 felan düşüyo. ama şöyle enteresan bi durum var hocam; normal kullanımda hiç bi sıkıntı yok. kullanmıyoken durduk yere düşüyo ama.

byAndroid

byAndroid

Üye
sabaha kadar benimde 15 felan düşüyo. ama şöyle enteresan bi durum var hocam; normal kullanımda hiç bi sıkıntı yok. kullanmıyoken durduk yere düşüyo ama.
Batarya bitmis hocam o kadar dusmemesi lazim cihaz ne benim batarya ölü

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Batarya bitmis hocam o kadar dusmemesi lazim cihaz ne benim batarya ölü

s4 mini. batarya bitmiş olsa normal kullanımda da problem olurdu bence. şişme felanda yok hem. sorun şarj entegresinde mi diye huylanıyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben şuna kanaat getirdim samsung cihazlarin bataryalari sorunlu hep babamda s3 mini var o da boyle %50 lerde tel kapaniyo diyo adam cihaz gerci 1.5 yillik ama batarya şişmemisken anormal bi durum bende galaksi s var. O da ayni 1 batarya 1 sene gidiyo sonra cöp . samsunglar batarya sorunlu yavv note lar iyi bi

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Sıfır cihaz alalı 3 ay oldu geçen hafta bu durum başıma geldi.Mobil veri kapalı arkada çalışan program yok her şey kapalı ram temizliğide yapmama rağmen sorun olmuştu.Anlattığım yöntem bende işe yaradı . Zannedersen olay statik elektrikle ilgili .

MaxipmaN

Üye
iki saatte %5 fazla

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kullanmadigim halde gidiyor hocam. Diğer telefonlarimda 10 saatte 1 düşüyordu.

Boşa para vermek istemiyorum. Ödünç olarak bulabileceğim biri de yok ki
deep slepin ne olduğunu biilmiyorum ben ama normal biz cihazda şebeke kapalı olsada 2 saat içerisinde %3 civarı falan gider 10 saatte %1 giden cihaz hangisi acaba merak ettim

• Beğen
Tepkiler: elektrosatis
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
deep slepin ne olduğunu biilmiyorum ben ama normal biz cihazda şebeke kapalı olsada 2 saat içerisinde %3 civarı falan gider 10 saatte %1 giden cihaz hangisi acaba merak ettim
Moto G, iphone 4, s3 vs. Bunları kullanirken boyleydi.
Sıfır cihaz alalı 3 ay oldu geçen hafta bu durum başıma geldi.Mobil veri kapalı arkada çalışan program yok her şey kapalı ram temizliğide yapmama rağmen sorun olmuştu.Anlattığım yöntem bende işe yaradı . Zannedersen olay statik elektrikle ilgili .

Deneyecegim hocam
Wifi son sarjdan sonra kapaliydi ama böyle bir sonuçla karşılaştım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benimde dün akşam telefon açık bıraktım %100 olan sarjım gece 1 gibi bıraktığım sarjım sabah 10 gibi %3 azalmıştı ancak tasarruf modu açıktı bu günde kapalıyken denerim

byAndroid

byAndroid

Üye
benimde dün akşam telefon açık bıraktım %100 olan sarjım gece 1 gibi bıraktığım sarjım sabah 10 gibi %3 azalmıştı ancak tasarruf modu açıktı bu günde kapalıyken denerim
Normalde boyle olmasi gerek zatende :)

Üst Alt