Sorumluluk/OYS Sınavları Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Funny42

Üye
    Konu Sahibi
Sorumluluk/OYS Sınavları Yardım!
Selam arkadaşlar.Ben anadolu ticaret lisesinde okumaktayım.Lise 2 inci sınıftayım.3 e geçecem.Sene sonunda 7 zayıfım vardı.Bu yaz sorumluluk sınavlarına giriyorum.4 ünü seçip girdim.3ünden geçtim.4 ders kaldı.Tekrar sınava girebilmem için dilekçeyi verdim.
Maxicep.com - Sorumluluk/OYS Sınavları Yardım!
Gireceğim dersler:

• Matematik
  • Seçmeli Geometri
  • " Analitik Geometri
  • " Fizik
Eylül ayında tekrar sınav olacak.Şimdi benim sorumlu geçebilmem için kaç dersen geçmem gerekiyor?Lütfen yardım edin.
(Alttan sorumlu dersim yok.)
Admin arkadaşlar lütfen konuyu kilitlemeyin.Teşekkür ederim.

Funny42

Üye
    Konu Sahibi
Yazıklar olsun.25 kişi bakmış bir kişi bile cevap yazmamış. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Senle aynıyız, ben de 10. sınıf sonunda zayıf getirdim

Zayıf sayım 6 , 3 kere sınava girme hakkı veriliyor 2 zayıfa düşürülmez ise kalıyorsun

Funny42

Üye
    Konu Sahibi
Senle aynıyız, ben de 10. sınıf sonunda zayıf getirdim

Zayıf sayım 6 , 3 kere sınava girme hakkı veriliyor 2 zayıfa düşürülmez ise kalıyorsun

Çok sağol arkadaşım.Demek 2 zayıfa düşürmek lazım.Yani 2 dersten mutlaka geçmem lazım.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
3 kere sınavlara girme hakkın var zayıf sayını 2 ye düşürdüğün anda sorumlu geçiyorsun ...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen de sağol
Lise 3 de de 1 zayıfa düşürmen gerekiyor ilerde lazım olabilir

Benim 6 tane vardı, girdim 4 tanesine geçtim şu anda sınıfı sorumlu geçmiş gözüküyorum Eylül de sınavlar var onlara da girip 2 zayıfı da kurtaracağım

Bütün sene yatarım yazın 2 hafta çalışır hepsinden geçerim en iyisi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yo ben bütün kış yattım yazın geçtim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim bilgimi sınavla test etmeleri saçma ... Görüldüğü üzre demekki biliyormuşum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...