[Soru]Orijinal Widget'ı Silmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
[Soru]Orijinal Widget'ı Silmek
FP1 öncesi sorunsuzca orijinal widgetları silebiliyordum. Örn. dijital saat widgetı yükleyeceğim, önce orijinal olanı silip sonra diğerini kuruyordum, sorun çıkartıyordu yoksa. Şimdi orijinal widgetları silemiyorum, ya nasıl silindiğini unuttum ya da FP1 ile widget silme olayı kalktı..

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar insan widget yüklüyor ama widget silmeyi bilen yok ha ? İşte buna inanmam...

atakan25

atakan25

Üye
çok saçma bi şeyi geliştirip diğer şeyi batırmak

najanaja

najanaja

Üye
kardeş fp1 i bilmem de ilk senden duyuyorum orjinali silmeyi çünkü bildiğim kadarıyla orjinal widgetler z de rom da mevcuttur ve uygulama yöneticisinde görünmez bu yüzden silinemez tabi ki s3 kendi telim açısından söylüyorum fp1 de nasıldır bilmem, yani normalde imkansız.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
şimdi dijital saati silip yeni saat yüklüyor ya onu orjinali siliyorum diye söylüyor, aslında silsende yerinde duruyor saat

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Ya nasıl yapıyordum haturlamıyorum da dijital saat widgetını siliyordum önceden öyle yüklüyordum. Onu da geçtim bu indirdiğim saat widgetını nasıl yükleyeceğim o zaman ? Hata veriyor yüklerken..

najanaja

najanaja

Üye
Ya nasıl yapıyordum haturlamıyorum da dijital saat widgetını siliyordum önceden öyle yüklüyordum. Onu da geçtim bu indirdiğim saat widgetını nasıl yükleyeceğim o zaman ? Hata veriyor yüklerken..

sen önce saat widgeti yüklemişsindir sonra tekrar onu kaldırmışsındır yani orjinali deil yüklediğini kaldırırsın ve orjinal saat gelir ekrana. hata veriyor derken biraz açmalısın bilmediğimiz bi hata için yardımcı olamayız dimi hata mesajını söylersen ona göre bi cvp weririz bizde.

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
"Bu bileşen yerleşik bir bileşen" diye hata veriyor..

najanaja

najanaja

Üye
o zaman installserver den kaynaklanıyo dijital saat ve müzikçalarda alıyosun bu hatayı dimi teldeki installserver i sil aşağıda verdiğimi at tele sorunun çözülecektir. Bu arada yerini de hatırlatayım C/Sys/Bin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt