Büyük ihtimal 5800ımı elimden çıkarıp huawei alcam gibi duruyor dokunmatiği konusunda şikayet var mı arkadaşlar bazı kişiler demiş ama bence telefonu çekemediklerinden sen çin malı diye önyargılı davranırsan almazsan ve para vermezsen telefona o telefon zaten iyi olamaz ki normalde huawei firması direkt ülkemize gelseydi almazdım kesinlikle ama turkcell sayesinde olunca aklımda garanti konusunda tereddütüm kalmıyor

Geri kalan şey ise kalite. Büyük ihtimal huaweinin şuana kadar oynayamadığı oyun olmaz değil mi yoksa yanılıyor muyum ? (Gangstar, NOVA, Pes, Angry Birds) Bir de şu telefon kokması falan da aynı şekilde iki üçkişinin uydurması mı ? (Aslında ilk başta galaxy gio da karar vercektim ama çözünürlüğü gerçekten huaweiye göre kötü huawenin üstün özellikleri kamera, çözünürlük,gpu falan... Galaxy gionun da büyük ihtimal dokunmatiği daha iyi gibime geliyor huaweiden. Sizce dokunmatiği nasıl ? Menü arası geçişlerde takılmalar oluyor mu ? Bir de merak ettiğin bir konu internet performansı iyi olmak zorunda 1. planda internet browser. 2. planda ise oyun ve uygulamalar.
İnternetteki videolarda takılmalar falan oluyor diyorlar ama zaten büyük ihtimal flashı kapatıp girerim girersem ve de video izlerken skyfire kullanırım ama yine de merak ediyorum dolphin gibi bir tarayıcı kullansak veya telefonun kendi tarayıcısını videoları takılmadan izleyemiyor muyuz ? Flash desteği sayesinde ?
Arkadaşlar kafanızı şişiriyorum ama bir de şu konu var ben rom atmaktan falan anlamam atarsam da bilen birine attırırım ama sanmıyorum yine atcağımı bu güncellemeler huawei tarafından mı veriliyor ? samsung 2.3ü veriyor galaxy gioya mesela huawei ne zaman çıkcak ?