onurgunay35
Üye
Acaba verir mi ip4 ? Hiç sanmıyorum amaolmazsa da fazla üzülmeye gerek yok ideos x5 beni beklerrr :bir de kardeş ip4 para isterse ne kadara kadar alayım ?
Ya ondan eminim oyun konusunda sıkıntı yaşamıcağımı uygulamalar da aynı şekildeİphoneler hakkında bi bilgim yok bi internetten araştır istersen.İp4 olmazsada zaten ideos x5 seni mutlu edecektir.
Ya ondan eminim oyun konusunda sıkıntı yaşamıcağımı uygulamalar da aynı şekildeTandıklardan baktım da birinde de samsung galaxy s var telefoncuya sordum daha doğrusu kadıköyde 2. elini 700e falan bulabilirsin dedi 1ghz işlemcisi falan var ama flash var mı falan hiç bilmiyorum :S Adam LG optimus Black, samsung galaxy s, xperia modeli vardı bitane arc mı x10 mu neydi ya da ikiside bunların fiyatları ortalama olarak aynıdır dedi. Kardeş bunlar hakkında bilgin var mı ? Aslında şekil olarak falan huawei daha iyi geliyor bana ama babam ne markası o beyaz eşya markası falan mı dedi başlıcaktım anlatmaya ama babam olunca anlatılmıyor. Madem kendi ucuz istemiyor biraz daha pahalıya gideyim dedim eğer annem babamı ikna ederse huawei etmezse bu modellerden biri
Peki kardeş optimus black gpudan sanırım önermiyorlar internetten de baktım menü geçişlerinde takılmalar oluyor. Fruit Ninja da bile düzgün oynamıyorOnların içlerinden optimus black veya galaxy s tavsiye ederim gerçi xperia arc veya x10 u bilmiyorum eğer durum kesinleşirse konu açarsın bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Peki kardeş optimus black gpudan sanırım önermiyorlar internetten de baktım menü geçişlerinde takılmalar oluyor. Fruit Ninja da bile düzgün oynamıyorGalaxy s daha iyi gibi. Aslında apple desteğini 3gs den çekmedi bu sene son verirler mi acaba? Temiz 3GSlerde aynı fiyata bulunuyor SGS ile.
Kasıyo değil kardeş istediği gibi kontrol edemiyorYa elemanın parmağında falan sorun var ya telefonda
Benim için donanım daha önemli kardeş zaten 5800dan sonra hangi teli alırsam ışık hızıElemanın parmağında bir sorun var bende yani ben çok güzel oynuyorum
----------Eklendi @ 13:38:28 ---------- Yazıldı @ 13:36:58 ----------
Galaxy S , PowerVR SGX540 GPU , daha iyi bir chipset kullanıyor ama kamerasında flash yok, tasarımı kötü , optimus'a göre kalın.
Optimus Black , PowerVR SGX530 GPU kullanıyor, tasarım incelik ve hafiflik konusunda harika, kamerasında flash var.
Optimus Black'te oyun konusunda sıkıntı çıkarmıyor (Miami Vindication, Nova 2 HD , Asphalt 5-6 deneyimlerime dayanarak) ama ben donanıma önem veririm diyen Galaxy S , tasarıma önem veririm diyen Optimus Black alır.
Arkadaşlar 300e ipod touch buldum 3G ama 32 GB tatmin etmez mi dersiniz ?
Ya da 5800 satıp + 300 = ideos x5
ya da 5800 satıp + 500 = galaxy s veya iphone 3gs
sizce hangisi ?
Yok yani mecbur hem maddi yönden hem de yeni cihazları beklemek zorundayım eylül sonu daha doğrusu okul açıldığı zaman yaniEkime işte iphonea yönelirsem bekliycem 4 için.
Peki o zaman hayırlısı.
fark fazla tabıkı ama fıyat farkıda eğer 'para var huzur var' ıse sende al LG Optimus Black yoksa x5 veyahut gıo yu tercıh edeılrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?