mertcb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş niye yetmesin ya şimdi aileden 5300 buldum kullanılmayan biraz hasarı var ama 50ye gider heralde5800 ı 300 den satsan bile para yetmicektir üstüne bi 50 lira daha koyman gerekir bayramda daha çok para koparmaya bak bence.Gioyla arasında pek fiyat farkı yok zaten üstüne biraz daha ekleyip bunu alman daha mantıklı.
Kardeş niye yetmesin ya şimdi aileden 5300 buldum kullanılmayan biraz hasarı var ama 50ye gider heralde200 lira + 300 liraya satsam(5800 ama bugün sordum telefoncuya 250 dedi ) + 50 lira (5300) + Bayramdan 50-100 olsa Eee sonuç 200+250+50+50 = 550 lira 10 liranın hesabını 2. elden satarken düşünürüm hele ki bu 50den satarken verdiği fiyat 300e satarsam geriye 40 lira daha kkalıyor kulaklık alırım belki kaliteli sanırım telefonun müzik performansı çok iyi değil
Doğru söylüyorsun hocam hafıza kartı daha önemli eğer 5800 içindeki hafıza kartı 8GB belki satarken vermezsem telefoncuya falan onu kullanırım alırsa da o parayla alırımAnladım dostum 5800 ı internetten satarsan belki daha fazla fiyata satarsın telefoncular öldürür fiyatı.Kulaklık alcağına hafıza kartı alırsın eğer hafıza kartın yoksa.Müzik performansı güzel aslında
Doğru söylüyorsun hocam hafıza kartı daha önemli eğer 5800 içindeki hafıza kartı 8GB belki satarken vermezsem telefoncuya falan onu kullanırım alırsa da o parayla alırımPeki yarım saat müzik + yarım saat oyun + yarım saat wifi + 20 dakika konuşma ile ne kadar gider şarjı ?
Güvenirim kardeş niye güvenmiyeyim koskoca turkcell ve vodafone güveniyor da bne mi güvenemiycemBir de aklıma takılan sorun şu (bu da yeni duyduğum bilgilere göre) :
Ekim ayında iphone 5 çıkması ile beraber android sürümü olan 4.0 icecream sandwich versiyonu gelcekmiş bu versiyonu destekleyen cihazlar yazmıyor internette sadece bir çok cihaz deniliyor ama illaki belli standartlara sahiptir ideos x5 acaba bunlardan biri mi ?
Şeytan diyo kıy para iphone 4 alAma yine de symbian anna ve iphone 5i beklicem fiyatlar hem daha ucuzlar gibime geliyor illaki bu androidi de etkileyecek
Demek ki c6-01 de elendiAnna çıktı zaten baya kişi yüklemiş pek değişiklik yok yinede sen bilirsin.
Ya kardeş işler değişti şimdi bir akrabamda iphone 4 varDostum sana diyorum kullanımına bağlı ama ideos x5 her türlü üstün c6-01 den pişman olmayacağına emin olabilirsin.
Saolun arkadaşlar şimdi kafam rahat 2 cihazdan birini alıyorum ya takas ile akrabadan iphone 4 ya da timden huawei Şimdi burda iphone 4 mü ideos x5 mi desem ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?