empereur
Üye
-
Konu Sahibi
-
cevap vermez isen yardımcı olamam arkadaşımtelefon nerden aldın
telefon da takılma oluyormuslm,arkadaslar hic c7 ile annayi yükledikten sonra resim cektiniz mi ,ben bugün birkac tane cektim eskiye bakarak baya bir net ve keskin gösteriyor.
cevap vermez isen yardımcı olamam arkadaşım
----------Eklendi @ 12:14:37 ---------- Yazıldı @ 11:34:05 ----------
telefon da takılma oluyormu
sana katılıyorum ama bu başlık altında sadece ben değil her kes olacak yani bir arkadaş bir soru veya bir problem yaşayacak bu sorunu çözebileceğine inanan ve bu işten anlayan arkadaşlarımız bilgilerini devleştirecekler bunun ile kalmayacak burada her kes herşeyi bilmiyor o yüzden bazı konularda bilen kişilerin bilmediği şeyleri de öğrenmesi sağlanmış olacak kısacası burada herşey faydalı ve altın o yüzden bu başlığı açık tutmamız lazım ve soru soran arkadaşlar da cevap aldıktan sonra burda başka arkadaşlara yardımcı olmaları lazım paylaşım yanibu basligi acan arkadas soru ve cevaplarini alt alta ilk sayfaya yazarsa daha iyi olur, sayfa sayisi arttikca soru ve cevaplar daginik oluyor yine...cok guzel fikir ama takip ve cok emek lazim gerceklestirmek icin..
Önce telefonunu internet bağlantısını wifi veya 3g bağlantısını kes sonra menü/ayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/internet karşına çıkan kullanmış olduğun erişim noktasının üstüne tıkla aç daha sonra seçenekler gelişmiş ayarlar dns ayarları DNS: 1 . 8.8.8.8 2 . 8.8.4.4 bu şekilde ayarla ve çık telefonu kapat iki dakika bekle tekrar aç sorunun düzelmesi lazım eğer wifi kullanıyor isen menü/ayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/internet gir erişim noktasını aç sonra seçenekler gelişmiş ayarlar IPv4 ayarlarına gir oradan dns adresleri yazan yeri aç vermiş olduğum numaraları yaz tel kapat sonra aç tamam dırdöndüm fabrika ayarlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?