telefonunu ilk günki haline getirmek zor mesala sen ilk doğduğun gibi değilsin ama temiz bir hale getirebilirsin önce hafıza kartında rehber ini falan varsa foto mp3 program falan bir bilgisayara yedekle sonra telefonuna *#7370# yaz soft format atmış olacaksın tabi bunları Ovi de anna güncellemesini gördükten sonra bunları yap kardeş
telefonunu ilk günki haline getirmek zor mesala sen ilk doğduğun gibi değilsin ama temiz bir hale getirebilirsin önce hafıza kartında rehber ini falan varsa foto mp3 program falan bir bilgisayara yedekle sonra telefonuna *#7370# yaz soft format atmış olacaksın tabi bunları Ovi de anna güncellemesini gördükten sonra bunları yap kardeş
anna yükleyen kişiler kamera konusunda sürekli odaklama ve 30 fps ile video çekimi diyorlar belliki bu konuda nokia iyileştirmeler yapmış ben daha çok ekran uygulamaları ile ilgileniyorum
nokıa c7 telefonuma guncelleme yaptım eskı surumunu yapmamıstım nokıa ovıden ama yaptıktan sonra dil ınglısce oldu turkce kayboldu nedenı nedır nasıl cozebılırım
bılmem kı ne zaman gelırse artık debelenıp duruyoruz takıp etmekten yorulduk artık gelsede kurtulsak----------Eklendi @ 03:36:07 ---------- Yazıldı @ 02:32:13 ----------nokıa c7 telefonuma guncelleme yaptım eskı surumunu yapmamıstım nokıa ovıden ama yaptıktan sonra dil ınglısce oldu turkce kayboldu nedenı nedır nasıl cozebılırım