Soru&Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Soru&Cevap
arkadaşlar bu konuyu açma ihtiyacı hissettim çünki herkes bir şeylerin cevabını ararken bilen kişiler ise bu bilgilerini aktarıp problem çözmek için her yere bakamıyorlar istedimki bu konu altında bilinmeyen sorular cevaplansın gelen sorusunu sorsun cevabını alsın

----------Eklendi @ 17:01:04 ---------- Yazıldı @ 16:52:16 ----------

ilk soruyu sorayım navifirm güvenlimi oraya kim yüklüyor bu güncellemeleri

TheORCUN

Üye
Nokia. Nokia nın firmware dosyalarını tuttuğu bir server orası

pRime.

Üye
Navifirm güvenlidir, nokia'nın serverlarına bağlanıp nokia'nın yayınladığı orjinal firmware'leri indirebilirsin.

aydnzara

Üye
Gùzel soru kardeş,bende aynı soruyu soracaktım?Nokia mı yüklüyor,bence güvenli değil...!

sence güvenli değil mi çok sıkıntı yaşadın herhalde

pRime.

Üye
Güvenlidir arkadaşlar, aynı yazılımı yüklüyorsunuz...

aydnzara

Üye
Güvenli olsa,herkez sorun yaşayıp forum açmazdı. Haksızmıyım oviden güvenlisi yok aga.

güvenli.çoğu kullanıcı hatası yanlış yükleme vs.

pRime.

Üye
Güvenli olsa,herkez sorun yaşayıp forum açmazdı. Haksızmıyım oviden güvenlisi yok aga.
Navifirm de güvenlidir, oviden yüklediğin yazılımla burdan indirdiğin yazılım arasında fark yoktur, konu açanlar flashlama kısmında hata aldıkları için ya da ne yapacaklarını bilmedikleri için konu açarlar.

----------Eklendi @ 17:15:15 ---------- Yazıldı @ 17:14:01 ----------

güvenli.çoğu kullanıcı hatası yanlış yükleme vs.
+1

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Ovi ye neden yüklemiyor da ilk navifirme yüklüyor bencede Ovi en güvenli olanı

istediğiniz yerden yükleyin ne diyelim o zaman

aydnzara

Üye
Kardeş tamamda bunlara ne gerek var. Oviden 10 dakikada günceleme varken,yani bunların hepsi sorun yakında o telefonlarında ne olacağı Muçhul usta!

peki bu ovıye veya telefona ne zaman gelıcek acaba bu guncellemeler

pRime.

Üye
Kardeş tamamda bunlara ne gerek var. Oviden 10 dakikada günceleme varken,yani bunların hepsi sorun yakında o telefonlarında ne olacağı Muçhul usta!
Diyorum ya orjinal yazılım iniyor türkiye yazılımı inerse onu da kurarsın garanti dışı olmaz telefon.

benim de dünden berü aklıma bi şey takıldı.şimdi biz *#0000# yaptığımızda seçeneklerde yeni sonucu ekleme var..ordan gerekli ayarları yaparak navifirm serverlarına bağlanıp gücellemeleri kontrol edemez miyiz acaba?

----------Eklendi @ 17:28:58 ---------- Yazıldı @ 17:22:35 ----------

benim de dünden berü aklıma bi şey takıldı.şimdi biz *#0000# yaptığımızda seçeneklerde yeni sonucu ekleme var..ordan gerekli ayarları yaparak navifirm serverlarına bağlanıp gücellemeleri kontrol edemez miyiz acaba?

aydnzara

Üye
Bilmem kardeş,bi dene istersen,sonucu bizede bildirirsen iyi olur!

_ardaa

Üye
öyle birşey olmaz sunucu adreslerini bilmiyorsun, hem bilsen bile şuan sunucularda TR kodları olmadığı için yine görmez güncellemeleri.

Türe

Üye
bildiğim kadarıyla fabrikada yazılımı atma işlemi de phoenixle yapılıyo yani biraz profesyonel işi

empereur

Üye
    Konu Sahibi
anna yükleyen varmı arkadaşlar

arkadaşlar konuyla alakası yok ama ufak bi sorum var konu açıp kirlilik yaratmak istemedim,şimdi bu annada ev ekranlarında geçiş değişti ekran değişirken öbür ekrandaki ikonları görebiliyoruz peki bu durum duvar kağıdında da geçerlimi? tıpkı samsung starlardaki gibi ? umarım sorumu anlamışsınızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...