elmort16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aylık 1TL Kesiyor Çevrende PTT Var mı?Teknosa 'da Petrol Ofisi'nde de Satılıyor Ama Oralardan Doldurtulmuyor!ininal kartı duydum hatta almaya karar vermiştim ama aylık ücret kesiyormuş sanırım birde yakınlarda bir türlü migros bulamadım @Criver.
Cevaplarınız için teşekkürler @cancelepoglu fakat mobil ödeme olmadığına üzüldüm peki herhangi bir bankadan kartsız havale yapabiliyormuyuz bir bilgin varmı bu arada çok soru soruyorum özür dilerim.
Hayır Root'a Gerek Yok. Bende Önceden Apk Falan Yüklüyordum Şimdi İninal Kart Alcammigrosun nerde olduğunu bilmiyorum tek sorun o biraz uzak ama onu biliyorum yinede migros bulmayı denerim olmadı yeni versiyonlu apk dosyaları :/ şu ana kadar hiç te apk kullanmadım kullanmak için root gerekiyormu çünkü tel yenide şimdiden bozmak istemem :S
arkadaşlar benim de bi sorum var.
örneğin Play Store'dan MC5 satın aldık sonra telefon değişti diyelim, o oyunu ben yeni telefonuma tekrar para vermeden yükleyebilir miyim?
ininal kartı duydum hatta almaya karar vermiştim ama aylık ücret kesiyormuş sanırım birde yakınlarda bir türlü migros bulamadım @Criver.
Cevaplarınız için teşekkürler @cancelepoglu fakat mobil ödeme olmadığına üzüldüm peki herhangi bir bankadan kartsız havale yapabiliyormuyuz bir bilgin varmı bu arada çok soru soruyorum özür dilerim.
Evet, ayni google hesabinizdan giris yaptiginiz surece telefon farketmeyecektir.
Maalesef havale seçeneği de mümkün değil.
peki cevaplarınız için herkeze teşekkürler bu arada hangi telefonu tercih edersiniz?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki cevaplarınız için herkeze teşekkürler bu arada hangi telefonu tercih edersiniz?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
düzelttim kardeş şimdi bakabilirsin
benim aklım LG L90 da kaldı zaten daha sonra Class 10 hafıza kartıda alıcam zaten o yüzden hafıza kartına pek bakmanıza gerek yok benim kuzende LG L7 mi L70 mi ne var ve gayet memnunum diyor.(ama o oyun oynamadığı için :S) yinede başkalarınında görüşlerini almak gerekBu ikisi arasında discovery i alabilirsin. 8 GB hafızalı modele hiç yönelme, sıkıntı yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?