Anket Soru: Android , internetli oyunları internetsiz oynama

Konu Sahibi
Soru: Android , internetli oyunları internetsiz oynama
Arkadaşlar mesela bi android oyunu indirdik bu oyun internet istiyo ama online değil death trigger 2 gibi mesela bu oyunu internetsiz yani offline oynama şansımız varmı acaba?

Arkadaşlar mesela bi android oyunu indirdik bu oyun internet istiyo ama online değil death trigger 2 gibi mesela bu oyunu internetsiz yani offline oynama şansımız varmı acaba?
O Tür Oyunlar Genelde Sadece Oyunu Kurduktan Sonraki İlk Açışınızda İnternet İster Sonra İstemez Diye Biliyorum...

Tepkiler: kfahaa

kfahaa

Üye
O Tür Oyunlar Genelde Sadece Oyunu Kurduktan Sonraki İlk Açışınızda İnternet İster Sonra İstemez Diye Biliyorum...
Sadece ilk açılışta bir dosya yükler sonra istemez isterse de reklamlı oyunlar isteyebilirEğer telefonun rootluysa reklam kaçırma uygulamaları vat adblock gibi

Eğer Oyun Reklamlıysa Reklam Kaldırma Proramlarıda Var.
Sadece ilk açılışta bir dosya yükler sonra istemez isterse de reklamlı oyunlar isteyebilirEğer telefonun rootluysa reklam kaçırma uygulamaları vat adblock gibi
Aynı Anda Yazdık

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Ayni seyi ben de arastirdim lucky patcher da oyle bir ozellik vardi ama artik yok heralde eski surumlerinde vardi artik bulamiyorum

Dead trigger 2 de ne zaman girseniz girin internet istiyor bıktım evde internette yok