Soru: 5800 XP Yazılım Güncelleme Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Soru: 5800 XP Yazılım Güncelleme Hakkında
SA.

Arkadaşlar, ben telefonun yazılım felan güncelleme yapmak istiyorum. Bunu nokia servisleri garanti kapsamında yapıyorlarmış. Evet bir kaç tane sorum olacak. Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

1: Yazılım güncelleme yaparken kaça kadar yüklemeleri gerekiyor ? (Versiyon)
2: Telefonu götürünce yanımda USB ve Garanti belgesine ihtiyaç varmı ?
3: Buna benzer güncelleme vs. beni kandırmamaları için neler yapmam gerekiyor. (Yeni aldım ve bu güncellemeden hiç anlamıyorum)

Yardım eden herkese teşekkürler.

fnldstntn

Üye
Şuanki en yüksek versıyon V50 USB kablosu gerekmez fakat Garanti belgesine ihtiyacın olabilir...Güncellemeyi kendinde kolayca yapabilirsin...

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater programı ile yapılıyor sanırım. Bu programda benim bilgisayar kaldırmıyor. Pc sistem biraz kötü :)
Ve ek olarak gidip serviste yaptırarak daha rahat, herşey düzgün ve herşey sağlam olarak yaptırım daha iyi olabilir düşüncesindeyim.
Teşekkürler.

fnldstntn

Üye
Eğer istersen *#0000# yazıp seçenekler yapıp güncellemeyi kontror et yapabilirsin wreles bağlantısıyla yapabilirsin hiçbir tehlikesi yok birtek güncüllemeyi yüklerken telefonun şarjının tam olmasına dıkkat et...

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu yeni aldım dostum. En iyisi ve garantisi götürüp serviste yaptırayım. İlgilendiğin için sağol. Olmazsa uğrarım sana :)

fnldstntn

Üye
Biğey degil...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt