Dinsiz
coolasker54 Üye .eRCaN.' Alıntı: Ha son soruya da değil, muhabbet kuşuna dönelim diyor direkt Genişletmek için tıkla ... Farkettiğine sevindim
.eRCaN.' Alıntı: Ha son soruya da değil, muhabbet kuşuna dönelim diyor direkt Genişletmek için tıkla ... Farkettiğine sevindim
tempestshine Üye Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi Genişletmek için tıkla ... sanki ben azraile otobüsle gitcem
Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi Genişletmek için tıkla ... sanki ben azraile otobüsle gitcem
SHS Üye Tuba.Erva' Alıntı: o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye Genişletmek için tıkla ... kuş serbest, niye mertin soru serbest değil (ne sordu bilmiyom ama)
Tuba.Erva' Alıntı: o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye Genişletmek için tıkla ... kuş serbest, niye mertin soru serbest değil (ne sordu bilmiyom ama)
delrico Emekli Yönetici Tuba.Erva' Alıntı: o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye Genişletmek için tıkla ... ben tahmin edebiliyorum bile
Tuba.Erva' Alıntı: o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye Genişletmek için tıkla ... ben tahmin edebiliyorum bile
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi delrico' Alıntı: ben tahmin edebiliyorum bile Genişletmek için tıkla ... valla yayınladıgım an konum kilitlenır riske atamam kendımı
delrico' Alıntı: ben tahmin edebiliyorum bile Genişletmek için tıkla ... valla yayınladıgım an konum kilitlenır riske atamam kendımı
Revengeful Emekli Yönetici Tuba.Erva' Alıntı: o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye Genişletmek için tıkla ... 1 ini yayınladın diğer 3ünden birini seç bari
Tuba.Erva' Alıntı: o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye Genişletmek için tıkla ... 1 ini yayınladın diğer 3ünden birini seç bari
Astrosman Üye tempestshine' Alıntı: Astrosman sinirlenme hemen adam bizimle kafa bulmak için pm atmış Genişletmek için tıkla ... yok ya sinirlenmiyorum..!
tempestshine' Alıntı: Astrosman sinirlenme hemen adam bizimle kafa bulmak için pm atmış Genişletmek için tıkla ... yok ya sinirlenmiyorum..!
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi gıt be cok beklersın ----------Eklendi @ 19:06:25 ---------- Yazıldı @ 19:05:57 ---------- Revengeful' Alıntı: delrico sorduğum soruları biliyor tuba Genişletmek için tıkla ... kendını acık ettın senın sorduguna dair diskalife oldun mert yayınlamıyorum
gıt be cok beklersın ----------Eklendi @ 19:06:25 ---------- Yazıldı @ 19:05:57 ---------- Revengeful' Alıntı: delrico sorduğum soruları biliyor tuba Genişletmek için tıkla ... kendını acık ettın senın sorduguna dair diskalife oldun mert yayınlamıyorum
tempestshine Üye Astrosman' Alıntı: yok ya sinirlenmiyorum..! Genişletmek için tıkla ... İyi Rahatlayalım azıcık Relax ol.. Relax..
Astrosman' Alıntı: yok ya sinirlenmiyorum..! Genişletmek için tıkla ... İyi Rahatlayalım azıcık Relax ol.. Relax..
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Tüm soruları buraya yazıyorum o zaman maksat eğlence olsun Genişletmek için tıkla ... hayır yazmaa
Revengeful' Alıntı: Tüm soruları buraya yazıyorum o zaman maksat eğlence olsun Genişletmek için tıkla ... hayır yazmaa
coolasker54 Üye Revengeful' Alıntı: Tüm soruları buraya yazıyorum o zaman maksat eğlence olsun Genişletmek için tıkla ... mert cıvıtmayalım kardeş (sor sor)
Revengeful' Alıntı: Tüm soruları buraya yazıyorum o zaman maksat eğlence olsun Genişletmek için tıkla ... mert cıvıtmayalım kardeş (sor sor)
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi son soruyu yazcam sımdı elımdekı sorular az kaldı cıkcam aksama gelıp tekrar ekleme yapcam azcık nefes alın sizde güzel bısey bulayım gelenlerden
son soruyu yazcam sımdı elımdekı sorular az kaldı cıkcam aksama gelıp tekrar ekleme yapcam azcık nefes alın sizde güzel bısey bulayım gelenlerden