Fişini çek, çözüm çok? :D Fişi yok derse şaşırmam :D
tempestshine Üye .eRCaN.' Alıntı: Fişini çek, çözüm çok? Genişletmek için tıkla ... Fişi yok derse şaşırmam
coolasker54 Üye .eRCaN.' Alıntı: Fişini çek, çözüm çok? Genişletmek için tıkla ... Laptop : ) ----------Eklendi @ 17:57:00 ---------- Yazıldı @ 17:56:39 ---------- y n s c n' Alıntı: Valla kanka ne diyeyim bilemedim simdi, en iyisi konuya odaklanmak Genişletmek için tıkla ...
.eRCaN.' Alıntı: Fişini çek, çözüm çok? Genişletmek için tıkla ... Laptop : ) ----------Eklendi @ 17:57:00 ---------- Yazıldı @ 17:56:39 ---------- y n s c n' Alıntı: Valla kanka ne diyeyim bilemedim simdi, en iyisi konuya odaklanmak Genişletmek için tıkla ...
tempestshine Üye coolasker54' Alıntı: tabi canım tabi. arkadaşlarla konuşurken kodlamaylamı konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet
coolasker54' Alıntı: tabi canım tabi. arkadaşlarla konuşurken kodlamaylamı konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet
tempestshine Üye coolasker54' Alıntı: Laptop : ) ----------Eklendi @ 17:57:00 ---------- Yazıldı @ 17:56:39 ---------- Genişletmek için tıkla ... Şaşırmadım
coolasker54' Alıntı: Laptop : ) ----------Eklendi @ 17:57:00 ---------- Yazıldı @ 17:56:39 ---------- Genişletmek için tıkla ... Şaşırmadım
.eRCaN. Üye tempestshine' Alıntı: Fişi yok derse şaşırmam Genişletmek için tıkla ... Battaniye ile monitörün üzerini ört diye bir cevap alır öyle derse Çözüm çok dediğim gibi. Yeter ki sen kapatmak iste
tempestshine' Alıntı: Fişi yok derse şaşırmam Genişletmek için tıkla ... Battaniye ile monitörün üzerini ört diye bir cevap alır öyle derse Çözüm çok dediğim gibi. Yeter ki sen kapatmak iste
coolasker54 Üye tempestshine' Alıntı: Şaşırmadım Genişletmek için tıkla ... Konu değişti arkadaşlar Muhabbet kuşuna dönelim.
tempestshine' Alıntı: Şaşırmadım Genişletmek için tıkla ... Konu değişti arkadaşlar Muhabbet kuşuna dönelim.
tempestshine Üye y n s c n' Alıntı: iett otobüsüne beleş bin pislik Genişletmek için tıkla ... Koptum
.eRCaN. Üye coolasker54' Alıntı: Konu değişti arkadaşlar Muhabbet kuşuna dönelim. Genişletmek için tıkla ... Ha son soruya da değil, muhabbet kuşuna dönelim diyor direkt
coolasker54' Alıntı: Konu değişti arkadaşlar Muhabbet kuşuna dönelim. Genişletmek için tıkla ... Ha son soruya da değil, muhabbet kuşuna dönelim diyor direkt
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi
tempestshine Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yeni soru yok mu sırf muhabbet olmasın soruları görelim Genişletmek için tıkla ... Sanırım Tuba.Erva kaçtı O kadar çok kuş muhabbeti olsa bende kaçardım
- SerkeŞ -' Alıntı: yeni soru yok mu sırf muhabbet olmasın soruları görelim Genişletmek için tıkla ... Sanırım Tuba.Erva kaçtı O kadar çok kuş muhabbeti olsa bende kaçardım
SHS Üye Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi Genişletmek için tıkla ... bunu atanı biliyorum
Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi Genişletmek için tıkla ... bunu atanı biliyorum
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Tuba soruları yayınlamıyorrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye
Revengeful' Alıntı: Tuba soruları yayınlamıyorrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... o msjı yayınlamam mert cok beklersın konuda belırttım cıvık seylerı cok yayınlamycam dye
y n s c n Üye Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " Azrail bile ayağıma gelecek, havanız kime ? bu da değişik bı pmydi Genişletmek için tıkla ...