Sor Sorunu Yorumlayalım :)

Git yanına konuş bi güzel!

Tepkiler: Tuba.Erva ve y n s c n
seviyorsan git konuş bence

Tepkiler: Tuba.Erva

Niye kaçıyosun güzel kardeşim. Deseydin ya: Sen iste ben dağları delerim, dövmüyorm bıraktım bak. diye.. Ah ah fırsat kaçmış elinden

Tepkiler: delrico ve Tuba.Erva
yapacak hiç bir şey yok. Baştan kaybetmişsin. hiç kasma. olmaz o iş. daha suratına bakmaz. Çıh yok . olmaz o iş.

Şaka bir yana kaçmayı artık bırak.Dimdik dur ve konuş

TheCower

Üye
Sen de aç muhabbeti kızla konuşmak için önce kendinle konuş heyecan yapma hiç gerek yok heyecanı ilerde bulursun zaten

delrico

Emekli Yönetici
Tepkiler: SHS, greenmile, Revengeful ve 1 kişi daha
Bu konu giderek uzamaya başladı
Kafayı bulayım.Yeni soru göndericem

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha yollayayım mı tuba

Tepkiler: delrico ve Tuba.Erva
Konunun Adı MAXI İZDİVAÇ olsaymis.

.eRCaN.

Üye

Şaka bir yana...

Arkadaşım, kızla bir ilişkiye başlamak istiyorsan bunu kaçarak değil, ancak kovalayarak yapabilirsin. Bazı şeylerin üzerine gitmeden bize gelmesini beklememiz istemediğimiz sonuçlara neden olabiliyor. İlk adımı kızın değil, senin atman gerekir; ki bu çok zor bir şey değil. Anladığım kadaıyla özgüven eksikliği var sende. Bunu yenmeye bak, yoksa hiç bir şekilde başarıyı elde edemezsin. Sadece bu konu için söylemiyorum, her konuda başarısız olursun. Sana bol şanslar.

Konu Sahibi
Bir üyemiz soruyor "

Bir arkadaşım var; sanal alem(maxicep) üzerinden tanışıyoruz. Kendisinde "Beğenme-beğeni" hastalığı var. Her gördüğünü beğeniyor. Sayesinde mouse "Beğen" butonuna basmaktan illallah edecek duruma geldi. Nedeni ve çözümü nedir bu durumun?