Sophone . Daha iyisi yok . En iyi iphone 4 replikası . Türkiyede satışı yoktur .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurugur17

Üye
    Konu Sahibi
Sophone . Daha iyisi yok . En iyi iphone 4 replikası . Türkiyede satışı yoktur .
Bilindiği gibi en iyi iphone 4 replikasıdır sophone . her özelliği birebir iphone ile yapılmıştır . imei kaydı yapılmıştır . kutusu dahil herşeyiyle verilecektir . Kasası birebir aynı ağırlığı da dahil .
Wifi,Bluetooth,Kamera,Ön kamera,Multitouch,Yüksek çözünürlüklü ekran,Orjinal iphone pusula ve hava durumu, Ses kaydı konuşma esnasında , Klasör desteği aklınıza gelebilecek bütün iphone özellikleri . En yakndaki hastane otel aramasına kadar .
Video çektğim kamera pek net olmadığı için ayrı olarak fotoğrafını da çektim telefonların . Çok fazla kullanılmadı . Daha fazlasını merak edenler soru sorabilir yanıtlarım . Fiyat konusuna gelince telefon yurtdışından geldi türkiyede satılmıyor araştırabilirsiniz . 325 Tl dir . htc alacağım için satıyorum . 4 adet koruma kabıyla birlikte satıyorum . . Fotoğraflar ve video için
kendi çektiğim video [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

----------Eklendi @ 20:11:30 ---------- Yazıldı @ 19:50:36 ----------

sophone, sophone türkiye, sophone 4, sophone fiyat, sophone 4gs, sophone 4 türkiye, sophone al, sophone sahibinden, sophone iphone 4, sophone türkiyede yeri, sophone 4 gs fiyat, sophone fiyat türkiye, sophone 4 gittigidiyor, sophone4 türkiye, sophone4 nasıl, sophone satış, sahibinden sophone, sophone 4 turkıye, sophone 4 fiyati ne kadar, sophone

ugurugur17

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraflardaki bozukluk ve çizgiler çektiğim kameradan dolayıdır . isteyene detaylı fotoğraf gönderilir .

ugurugur17

Üye
    Konu Sahibi
Herkes bu telefonu arıyor . adam gibi yorum yap yapıcaksan

ugurugur17

Üye
    Konu Sahibi
Sen benim olduğum hiçbiryerde konuşma bence . şimdi uza konudan .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt