Sony’nin Gelecek Sene Xperia Akıllı Telefon Ve Tablet Satış Hedefi 65 Milyon

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony’nin Gelecek Sene Xperia Akıllı Telefon Ve Tablet Satış Hedefi 65 Milyon
Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden bir tanesi de Japonya kökenli teknoloji devi Sony. Bir zamanlar Ericsson ile birlikte girdiği akıllı telefon pazarında 2011 senesinden bu zamana kadar tek başına ilerliyor. Sonyşimdiye kadar bir çok akıllı telefon modeli sundu. Bu modellerini Xperiaçatısı altında topluyor.



2013 senesinde de bir çok Xperia akıllı telefon modeli sunan firma özellikle de Ocak ayında CES 2013′de sunduğu suya ve toza dayanıklı modeliXperia Z ile ses getirmişti. Yüksek satış rakamları sonrası orta seviye de de bir çok model sunan firma son olarak 4 Eylül tarihinde IFA 2013‘de Xperia Z1 amiral gemisi modelini sundu.

Sony şimdi de bu yeni amiral gemisinin küçük versiyonu olan Xperia Z1 Mini üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni akıllısını da 2014 başındaCES 2014′de gün yüzüne çıkartabilir.

Diğer taraftan Sony, tablet pazarında da iddialı firmalardan bir tanesi. Firma Xperia Tablet Z ve Xperia Tablet S modelleri ile son dönemde pazarda kendini göstermişti.

Gelen bilgilere göre Sony, Nisan 2014 ile biten mali yıl içerisinde 42 milyon Xperia cihaz satışı hedefliyor. Gelecek sene için çıtayı biraz daha yükselten firma %55 oranında bir artış ile 65 milyon rakamına ulaşmayı amaçlıyor.

Firma ilerleyen dönemlerde Qualcomm Snapdragon ile orta ve üst seviyede, MediaTek ile de giriş ve orta seviye de cihazlarla karşımıza gelecek.

Sony’nin gelecek sene Xperia akıllı telefon ve tablet satış hedefi 65 milyon
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


fk555897

fk555897

Üye
Güncelleme desteğini de artırmalı.
 
Invoke

Invoke

Üye
Boşlukları azaltsa yeter.
Bir de Z1 1080p'de ara ara takılıyor, video 1saniye filan bir duruyor. Bu da güncellenmeli. 20mpix, kamera koyuyon, o kadar G lensdi bionzdu diye reklam yapıyon, bir alıp test etmediniz mi? Adam demez mi "hacı bu takılıyor, bunu düzeltek öyle sunak" :gun1:

Ama bu yıl geçen yıla göre epey atağa kalktılar :)
 


Üst Alt