Sonyericsson satio _ 12 mp _ gümüş _ 999 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisozer83

Üye
    Konu Sahibi
Sonyericsson satio _ 12 mp _ gümüş _ 999 tl
Cihaz 1 aylıktır gümüş renktedir. kutusu ve bütün aparatları ve 8 gb kartı da bulunmaktadır. Ön kasada ,ekranda ve yanlarda tek bir çizik bile yoktur. sadece arkada son fotoğrafta görülen sadece bir düzlem üzerinde belirgin çizikleri vardır. Pasaport kaydı yapılmıştır. bütün hatlarla çalışmaktadır. orjinal türkçe menülüdür. bazı satiolardaki gibi yarım yamalak türkçeye sahip değildir..

Fiyat: 999 TL

Takas olabilir

iletişim :0543 539 04 09

haltie

haltie

Üye
alıcı değilim sadce merak ettiğim bir teldi ama çizikler baya var kamerası nasıl çekiyor:ehe

barisozer83

Üye
    Konu Sahibi
alıcı değilim sadce merak ettiğim bir teldi ama çizikler baya var kamerası nasıl çekiyor:ehe
çiziklerin kamerayla hiçbir ilgisi olmadığını fotoğraftan ve ilanın açıklamasından (tabi iyi okuduysanız) anlayabilirdiniz ve bu soruyu sormanıza da ihtiyaç olmazdı..
ama amaç ilanı baltalamaksa bişey diyemem ..

haltie

haltie

Üye
ilanı neden baltalıyım ben çokda güzel okudum takma kafana onu.sadece yoğun bir çizik var fotoğraflardada gözüküyor.kamerada çizik var demedim.
gelelim demek istediğime merak ettiğim bir cihazdı kullanmak nasip olmadı diyeceğim şuyduki 12mp bu cihazın fotoğrafları nasıldı 12mp hakkını veriyormu.bende görüyorum kamerada çizik olmadığını sizde benim mesajımı güzel okusaydınız anlardınız.
ama önemi yok artık iyi satışlar

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
o kadar çizik önemsiz bana göre işlevliğine bakarım

WrongWay

Üye

dawen

Üye
Ben Siyah Rengine Sahibim tertemiz bir cihaz. senin satış fiyatının yüzde 40 gibi bi fiyatına aldım ikinci el :islik:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt