Sonyericsonda ses Yükseltme Buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

kebelek

kebelek

Üye
la ztn bunu herkez bilio :D:D

maddevil

maddevil

Üye
arkadaşlar bende be bi tavsiye şahsen ben böle yapıyorum w700i de.pc ye bir mp3 converter yükleyin ve mp3 hızını en yüksek yapın(galiba 320 olması lazım).telefonu kapayın ve sadece müzik seçin ekolayzırı flleyin seste çok fena farkvar.okulda benim telefondan yükses ses çıkartan görmedim.

senin dediğin parçanın özelliklerinden yükseltmek ama önemli olan tlfnun sesini yükseltirken kalitesini bozmamak (benim şahsi fikrim)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu yöntem basit ve kaliteyi düşüren bir yöntem bence MP3 lerin bir takım programlar aracılığıyla kalitesini yükseltmek daha mantıklı ama yine de emeğin iin teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

la ztn bunu herkez bilio :D:D

Doğru düzgün yaz arkadaşım katletmeyin Türkçe'mizi :@:@:@

Musty_38

Musty_38

Üye
en iisi ayarlardan açmak. bu sölediğin bebek oyuncağı. ayarlardan açınca sen sesi gör

memmoss

Üye
salakmısın ya bunu herkes biliyor zaten allah allah

1000rr

1000rr

Üye
dikkat ette hoparlör patlamasın

simsek-gs

simsek-gs

Üye
Ama sonuçta önemli olan sesin yüksekliği değil kalitesi aşırı derecede kötü çıkıyor ve zaten aldıgınız telefon walkmen serisindense zaten o telefon kulaklıkla dinlemek amaçlıdır eger ses istiyorsanız nokia n73 music edition alın..

mystik

Üye
ses sifresını yazarmısınız

asasasas

volverkod

Üye
arkadaşlar sesle ilgili ben ce hiç bir şey yüklemeyin ben yükledim tlf çöküyodu tamire verdim çok zor düzeldi.LÜTFEN DİKKATLİ OLUN.......

arkadaşlar sesle ilgili bence hiç bir şey yüklemeyin ben yükledim tlf çöküyodu tamire verdim çok zor düzeldi.LÜTFEN DİKKATLİ OLUN.......TELEFONUN FLSH ÇÖKEBİLİR.

semerkant64

Üye
teşekkürler

SlashGun

SlashGun

Üye
Arkadaşlar sony ericsonun mp3 playerinde seçimi seçin ondan sonra ekolayzeri seçin ve bütün sesleri yukarı kaldırın...telefonunuzun daha fazla ses çıkardığını göreceksiniz...

TaCsIz_kRaL

İyide bu her telefonda her insanın yapabileceği birşey :S
Ne bilim Ekolayzırdan Hepsini yükseltmek Zor ve yapılamayacak birşey değil gibi
geldi bana ..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
psu ya katılıyorum daha telefon elime alır larmaz buldum bunu gerek bile yok aslında konu açmaya

SlashGun

SlashGun

Üye
Dimi .. :) Yorumsuz ..

HAZAN_SAIRI

Üye
Tesekkurler saol

ufulish

ufulish

Üye
bütün sony ericsson larda oluo sesin kalitesi de düşmüo :S

adnan00

adnan00

Üye
bu mu yani

yakuza16

yakuza16

Üye
valla bend hep yüksek onlar ama ses kalitesi düşüklüğü yaşamadım

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
p990i de böyle uygulama çalışıyormu sesinden memnun değilim telefonun p990i ciler cevaplasın

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
bnDe seS DahaDa aZalDı xD W910i'de

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ses nasil azaliyor weya bozuluyor arkadaslar.tabi bazi sarkilarda olur.o zaman bu ayari yapin.
5 tane olan kutucuklarin ilk 2 sini 3 kademe azaltin.
düzelir

Üst Alt