Sony'den Yeni 4k Tv Serisi

Sponsorlu Bağlantılar

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
    Konu Sahibi
Sony'den Yeni 4k Tv Serisi
Sony'den Yeni 4K TV Serisi
Sony, yeni Bravia X8505A serisini tanıttı. 4K TV serisinde yenilikci özellikler ve Aktif3D teknolojisi dikkat çekiyor.

Sony'nin yeni BRAVIA X8505A 4K LED TV Serisi lanse edildi. Ultra yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesini Aktif3D teknolojisi ile birleştiren seri, geniş ses aralığı sunan ses teknolojisiyle de dikkat çekici.

Full HD’nin dört katı çözünürlüğe sahip olan yeni Sony BRAVIA X8505A serisi, X9005A serisindeki ile aynı görüntü teknolojilerini paylaşıyor ve ultra kaliteli 4K detaylara sahip renk kalitesi sunmaya devam ediyor. Tek istisnası; X8505A serisinde Aktif 3D teknolojisinin kullanılması.

4K X-Reality Pro görüntü işlemcisi, tüm kaynaklar için içeriklerin Ultra-Yüksek Çözünürlüklü görüntü deneyimi sunuyor. Özel bir 4K veri tabanı ve işleme algoritması kullanan BRAVIA X8505A, 2K içeriği neredeyse orijinal 4K çözünürlüğe yükseltebilirken, görsel paraziti azaltıyor ve görüntülerin biçimini düzeltiyor.



Güncellemeler geliyor

Elde edilen bilgiye göre; 4K LED TV X8505A serisinin yanı sıra halen temin edilebilen 65 inç ve 55 inç X9005A serisi de 2013 yılının sonundan itibaren internet üzerinden gerçekleştirilecek bir yazılımı güncellemesi ile4K/60p içeriği göstermek için HDMI Sürüm 2.0 Spesifikasyonu’nu destekleme yeteneğini kazanacak.

“Smart Connect” özelliği

Cihazlarını kablo bağlama zahmeti olmaksızın televizyonlarına bağlamanın yollarını arayan kullanıcılar için Wi-Fi özellikli olan X8505A beraberinde, TVile kullanıcının mobil cihazları arasında cihazlar arası bağlanabilirliği geliştiren bir dizi özellik de sunuyor. “Smart Connect” özelliği cihazları TV ile eşleştirirken “One-touch mirroring” ise kullanıcıların Yakın Alan İletişim (NFC) özellikli telefonlarını, TV ile birlikte verilen One-touch Uzaktan Kumanda’ya dokundurarak kablosuz bağlantı kullanmasına imkân veriyor.
 


Invoke

Invoke

Üye
kaç bin lira =P
 
ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
    Konu Sahibi
En düşüğü 55inç-139cm 10000tl cik :)
 
mycom

mycom

Üye
Fiyatları düşünce alınabilir. Fakat 4K dedikleri şeyi tam anlamadım.
 
muratkrm

muratkrm

Üye
4K Tv lerin vaadi Sd (Standart Çözünürlük) yayını veya görüntüyü Hd (Yüksek Çözünürlük) yayına veya görüntüye çevirmekti. Ama malesef Lg La965 ve 970 serisi UHD Tv ler bunu yapamıyor. Samsung F9000 de yayında yapamıyor ama hd filmi full hd kalitesine % 100 taşıyor. Daha bugün 17 yıllık Titanic i Hd olarak izledik Full Hd led lerden çok daha kaliteli bir görüntü aldık :)
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
4K full hd nin dört katı demek yani 1080Px4=4K
Dört tane full hd görüntüyü üst üste koyarak 4 k elde ediyorlar . Evinizdeki hd cihazlar 4 k acsada aynı kaliteyi veremez yada uydu cihazları sd ve hd ise görüntüyü dört parça olarak gösterir . Yada ses olur görüntü olmaz
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Vay be neler cikmis , bu arada turksat dijiturk ve turktelekom ile turkcell yetkililerinin bulundugu egitim seminerine katildim. Cok yakinda 4k yayinlar cikmaya basliyacak . Uydular felan hazirlaniyor . Hem 4k hemde 4G
 


Üst Alt