MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
fiyat oerformans açısından mükemmel ayrıca windows işletim sistemini kullanması office çözümleri için de birebir
hmm android batıp wpcihazlarmı ünlü oluyoçok sewindim nedense androide hiç ısınamadım
Göürüceksiniz wp8 aynı symbian gibi olucak kimse takmıo wp ye berbat ötesi işletim wpli tellere telefon diyemiyorum microsoft nasıl nokia ya rest çektiyse nokiada ona göre hamle yapıcaktır yani nokia wp yi bırakır bence uzun sürmez şuan en iyi wpli tel nokiada türkiyeye gelene kadar wp8li tel çıkacak bebune wp nin ömrü kısa demedi demeyin Şuan iki marka var Android ve İos diğerleri toz
- - - Eklendi - - -
Bu arada paylaşım için
Bende isinamadim
Göürüceksiniz wp8 aynı symbian gibi olucak kimse takmıo wp ye berbat ötesi işletim wpli tellere telefon diyemiyorum microsoft nasıl nokia ya rest çektiyse nokiada ona göre hamle yapıcaktır yani nokia wp yi bırakır bence uzun sürmez şuan en iyi wpli tel nokiada türkiyeye gelene kadar wp8li tel çıkacak bebune wp nin ömrü kısa demedi demeyin Şuan iki marka var Android ve İos diğerleri toz
- - - Eklendi - - -
Bu arada paylaşım için
marka mı? araba mı alıyon gardaş?
ios rahat rahat kullaniliyor ben 700 mb programi rahat actim iptone 4 teAndroid ve İOS marka oldu da benim mi haberim yokBen bıraktığımda işletim sistemiydi onlar Android uygulama olarak iyi durumda fakat tam bir ram canavarı bir işletim sistemi.
ios rahat rahat kullaniliyor ben 700 mb programi rahat actim iptone 4 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?