yakupb03
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sony hiç değilse veriyor. Su dandik miro bile alacak o güncellemeyi. Allah belanı versin samsung! Ama neyse ya biz daha hızlisini hazirlariz beyler kasmayin
Siz kimsiniz?
Xperia ion alır mı acaba arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?
Sanırım en son 4.1.2 aldı, yazana göre 4.2.2 almadan 4.3 alacaklarmış, alması gerekir, çok rahat kaldıracak bir telefon, kesin bir şey yok daha sonyye kalmış...
umarım alır beyler. bende xperia z wardı daha dun arkadastan odunc alıp 4.22 yaptım catr catr kasıo telefon bnce sonyınn werdıgı jb bı halta yaramaz ınsaallah bız xperia s 4.1.2 de kalanlar olarak drek 4,3 e gecersek dewrım olur kı bu guncelleme gereklı sogutmaya basladı cunku sony benı kendınden .
Z'nin 4.2.2 ile kasmaması lazım, forumda var Z kullanan bir kaç kişi 4.2.2 ve memnunlar. Ama haklısın, sony güncelleme olayını çözemedim, aynı telefon aynı güncelleme birinde kasıyor diğerinde kasmıyor, mesela 2011lerde ICS hep şikayet edildi, menü geçişi kasıyor diye, kaç tane gb dönmem lazım diye konu var. Ben de kasmadı hiç ıcs. Anlayamadım bir türlü. Pc comp. dan 'onar' diyerek tekrar kurduğunuzda belki düzebilir, bunu da anlayabilmiş değilim ama kastığını tekrar kurunca düzeldiğini iddaa edenler de çoktu, dene bence
Aynen! Benim telefonda 4.0.4 ile hiç kasmadi. Ama neyse ben şimdi 4.1.2 sürümü kullanıyorum gayet güzel ve hızlı.
4.0.4 ile oynayamadığım oyunları gayet güzel çalıştırıyor. Şimdilik bununla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?