maxirabit
Üye
samsung alın kanser olun,1-2 ayda bile 400-500 düşüş yapan tek firmaSony hariç diğer firmalar ortalama olarak her yıl yalnızca bir tane amiral gemisi piyasaya sürüyorlar. Yeni modelin ne zaman geleceği hakkında tahminde bulunmak için en güncel amiral gemisinin çıkış tarihine bakılarak bir yorum yapılması, fiyata bakarak yorum yapılmasından daha mantıklı bence. Ama yinede belli olmaz tabi
monsterda iyidir yaMonster'ım var benimde ucuz olsada iyi yani sesi
Nokia PurityHd by Monstermonsterda iyidir yamodeli ne
samsung cihazlarının sar değerleri diğer firmaların telefonlarına göre oratalama olarak 3 kat daha düşük. samsung'un taktir ettiğim ender özellklerinden biri de budur. fiyatı ve kasasının plastik oluşu kanser yapabilir ama cihazın sar değerinin düşük olması cihazın kanser yapma riskini azaltıyorsamsung alın kanser olun,1-2 ayda bile 400-500 düşüş yapan tek firma
O yüzden Sonysamsung alın kanser olun,1-2 ayda bile 400-500 düşüş yapan tek firma
sinir olun,uyuz olun manasında ama yani bir nevi onlarda fazla plastik yuzunden yani o yondende kanser varsamsung cihazlarının sar değerleri diğer firmaların telefonlarına göre oratalama olarak 3 kat daha düşük. samsung'un taktir ettiğim ender özellklerinden biri de budur. fiyatı ve kasasının plastik oluşu kanser yapabilir ama cihazın sar değerinin düşük olması cihazın kanser yapma riskini azaltıyor
sony i oldum olası severim bir kere kamera denildimi diğer firmalardan fazlasıyla üstündürO yüzden Sony
o kulaklıkları biliyorum, indirim olduğunda hepsiburada'da da görmüştüm. güzel kulaklıklar ya 150 lira da ucuz değil aslında. ama sesi daha iyi alman için kulaklığın dışında yazılımsal araçlarda kullanman lazım tabi, biliyorsundur. Bendede urBeats var (bknz:Nokia PurityHd by Monster
Hepsiburada dan aldım 150 ye indirimli
dialogdan alınacak ders: samsung'dan uzak durunsinir olun,uyuz olun manasında ama yani bir nevi onlarda fazla plastik yuzunden yani o yondende kanser var
sony i oldum olası severim bir kere kamera denildimi diğer firmalardan fazlasıyla üstündür
SensationXL ilede veriyorlardı galiba onuo kulaklıkları biliyorum, indirim olduğunda hepsiburada'da da görmüştüm. güzel kulaklıklar ya 150 lira da ucuz değil aslında. ama sesi daha iyi alman için kulaklığın dışında yazılımsal araçlarda kullanman lazım tabi, biliyorsundur. Bendede urBeats var (bknz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) gerek d&r olsun gerek lidyana olsun, türkiyedeki beats yetkili satıcılarının hepsinde bu kulaklık 329-369 tl iken ben teknosa'da 200 tl ye denk getirmiştimtabi babam bağırsak gibi şeylere o kadar para verdin diye kızmıştı tabi ama bunlar tatlı şeyler sonuçta
dialogdan alınacak ders: samsung'dan uzak durun
dipnot: kamera konusunda sony üstün olsada nokianında ayrı bir üstünlüğü vardır.
HTC'nin eski satış stratejileri, asla başarılı olamadı. Kulaklık pahalı olunca cihazın teknik özelliklerinden kısmak zorunda kaldı ve kimse çift çekirdekli telefon döneminde Galaxy S2 ortalığı kasıp kavururken gidipte tek çekirdekli bir HTC alma gereksinimi duymadı. O kulaklık.SensationXL ilede veriyorlardı galiba onu
sony.e zamanlarına gidelim k750i 3.2 ama o zamanlar nokia carlz. kamerlarıyla bile sisli puslu çekerdi. nokia da ciddiyim bu sisli puslu olayı çözmediler,n8 var onda bile denk geldimo kulaklıkları biliyorum, indirim olduğunda hepsiburada'da da görmüştüm. güzel kulaklıklar ya 150 lira da ucuz değil aslında. ama sesi daha iyi alman için kulaklığın dışında yazılımsal araçlarda kullanman lazım tabi, biliyorsundur. Bendede urBeats var (bknz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) gerek d&r olsun gerek lidyana olsun, türkiyedeki beats yetkili satıcılarının hepsinde bu kulaklık 329-369 tl iken ben teknosa'da 200 tl ye denk getirmiştimtabi babam bağırsak gibi şeylere o kadar para verdin diye kızmıştı tabi ama bunlar tatlı şeyler sonuçta
dialogdan alınacak ders: samsung'dan uzak durun
dipnot: kamera konusunda sony üstün olsada nokianında ayrı bir üstünlüğü vardır.
xl ve xeSensationXL ilede veriyorlardı galiba onu
sony.e zamanlarına gidelim k750i 3.2 ama o zamanlar nokia carlz. kamerlarıyla bile sisli puslu çekerdi. nokia da ciddiyim bu sisli puslu olayı çözmediler,n8 var onda bile denk geldim
xl ve xe
gece çekimlerini çok düzelttiler lumialar da o yönden artısı varo kadar ayrıntıyı bilemeyecem ama son nesil lumiaları harika kamera sensörleriyle donatmışlar. Bir arkadaşımda l925 var, hayran kaldım açıkçası.
valla her çekimi hoşuma gitmişti benimgece çekimlerini çok düzelttiler lumialar da o yönden artısı var
Sony hariç diğer firmalar ortalama olarak her yıl yalnızca bir tane amiral gemisi piyasaya sürüyorlar. Yeni modelin ne zaman geleceği hakkında tahminde bulunmak için en güncel amiral gemisinin çıkış tarihine bakılarak bir yorum yapılması, fiyata bakarak yorum yapılmasından daha mantıklı bence. Ama yinede belli olmaz tabi
takip etmeyi bıraktığımda neredeyse öyleydiHariç diğer firmalar? 3-5 tane vardır senede 1 sunan.
S5 in hemen ardından S5 Prime gelmesi. G3 ün yeni modelinin (sanırım prime) konuşulması nedir? Üstelik G2 ile G3 arasında da tabiki 1 yıl yok.
aynenLüzumsuz modeller
Sağlam Adam >>> HTC, Lollipop güncellemesi konusunda sözünü tutamadı - MaxiCepBu lafını HTC One M8 hakkında bir bilgin olmamasına bağlıyorum.
Samsung'ta ne varmış note 3'e gelen offical lollipop tam bir performans canavarı. S5'te aynı şekilde.Hort amacın bu mu? Geç gelebilir, sıkıntılı bug dolu geleceğine tam gelsin. Samsung'a bakın sonra gelin konuşun.
Bu arada Z1c hayal oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?