turgutilbars
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sırasıyla dağıtılıyormuş.Bana daha güncelleme gelmedi ne zaman gelir ya acaba
Bende şu anda tik var.Ses ayarı zaten vardı . Küçük bi ayrıntı ama mesajlar uygulamasında sms atınca karşıya iletildiğinde bir tik olurdu o yok.
Bende sanki artmış gibi geldi. Şöyle 1 hafta geçsin daha netleşir.bana sanki pil çabuk bitiyormuş gibi geldi .
Sony kullanmıyorum ancak yorum yapmak istedim.
-Bildirim çekmecesini birebir AOSP yani Cyanogenmod12 deki gibi saf android şeklinde yapmamalarını beklerdim.
-Kilit ekranı da öyle mesela müzik widgeti geldiği zaman sadece başlat/duraklat ve Sonraki butonları koymuşlar keşke Önceki butonu da olsaydı
bence bu çok hoş olmuş ama şu üstten inen menüde ayar sayısı azalmış o can sıkıcı. Önceki sürümde alışmıştım her şeyi ordan hallediyordum.
Demek istediğiniz bu mu? İlk dediğinizi ben de yadırgamıştım ama sonradan hoşuma bile gitti.
Demek istediğiniz bu mu? İlk dediğinizi ben de yadırgamıştım ama sonradan hoşuma bile gitti.
Katılıyorum kesinlikle. Sony umarım 5.1 ile eksikleri düzeltir.konu güzel olmuş
Z3 kullanıcısı olarak gözlemlemlediğim:
+ bilidirm panelinin eski karalı görüntüsünün yerine rengarenk gelen panel 10 numara oldu
+tema güzelleşti simgeler küçüldü (en sevindiğim şey)
-bildirim panelinden üstüne logolara tıklanınca açılmıyor (wifi veri..)
-en önemlisi bildirim panelinden ses logosu iptal edilmiş ses tuşuna aktarılmış oyun oynarken telefon konuşurken sessize alınmıyor
-eski uygulamaları tümünü kapatma yok tek tek kapatma var
+şarj durumunda anormallik görmedim
ama herşeye rağmen lolipop harika oldu görünüşü çok sevdimmm
Antutu çok önemli değil. Ben yaptım kırk altı bin küsur çıktı. Dalvik kullanmadığını nasıl anlıyoruz? Kesin bilgiye sahip miyiz bu konuda?En önemli şey performans ve bu konuda sınıfta kalmış sony. Çünkü 1-güncellemeden önce antutuda test yaptım 45900 aldı güncelledikten sonra skor 44000 e düştü. 2- ise Hala dalvik alt yapısı kullanılıyor ART a geçilmemiş ve geliştirici seçeneklerinde bununla ilgili herhangi bi seçim yapamıyoruz. Bu konuda beklentilerimin altında kaldı
antunun performans kağıt üzerinde bence bikaç ciğazda da böyle düşüş var. note4 4.4 kitkatda 53000 bin civarındayken note 4 android 5 43000 e düşüyor.En önemli şey performans ve bu konuda sınıfta kalmış sony. Çünkü 1-güncellemeden önce antutuda test yaptım 45900 aldı güncelledikten sonra skor 44000 e düştü. 2- ise Hala dalvik alt yapısı kullanılıyor ART a geçilmemiş ve geliştirici seçeneklerinde bununla ilgili herhangi bi seçim yapamıyoruz. Bu konuda beklentilerimin altında kaldı
bazen uygulamadan atma sorunu oluyor. Android 5 olmamış arkadaşlar. Güncellemeseniz de olur. İnstagramda önbelleğe yüklenme olunca bianda atıveriyo uygulamadanantunun performans kağıt üzerinde bence bikaç ciğazda da böyle düşüş var. note4 4.4 kitkatda 53000 bin civarındayken note 4 android 5 43000 e düşüyor.
Mesaj ayarlarından iletim raporunu açınca gelmesi lazımSes ayarı zaten vardı . Küçük bi ayrıntı ama mesajlar uygulamasında sms atınca karşıya iletildiğinde bir tik olurdu o yok.
Uygulama ile alakalı olabilir o sorun.Bence de olmamış arkadaşlar tarayıcı da bir süre dolasiyom hiç birşey yapmadan kendi kendine atıyor kitkat iyiydi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?