turgutilbars
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam açılıp tekrar başlıyor bir de açılınca dil ayarını soruyor sıfır telefonu alırsanız ya hani.Telefon hiç mi açılmıyor?
Hocam açılıp tekrar başlıyor bir de açılınca dil ayarını soruyor sıfır telefonu alırsanız ya hani.
Hocam sim kartlı bulamıyorum. Bir dr dili seçtikten sonra sim kartlı yakın ve yeniden başlayın.diye yazı çıkıyor.Anladım da sorunun kaynağını bilemiyorum.
sim kart takıp deneme imkanın var mı?
Hocam sim kartlı bulamıyorum. Bir dr dili seçtikten sonra sim kartlı yakın ve yeniden başlayın.diye yazı çıkıyor.
yok hocam
Alemsin yaHadi hayırlı olsun.
Arkadaşlar iphoneyardim geçtim otomatik tamamlamadan yazmış ben diye. Çözümü bilen var mı?
Türk değil galiba.Anlamadım ki hiç ne dediğini?Telefon açılmadı mı? C6903 ile gönderildi diyor.
Türk değil galiba.
çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar? Sim kartı da taktım sorun devam ediyor.Türk değil galiba.
Arkadaşlar iphoneden geçtim androide otomatik tamamla açık yanlış yazmışım. Çözümü bilen var mı?
arkadaşlar konu güncel telefon kendi kendine reset atıyor bazen. Sorunun kaynağı nedir bilen var mı?
Hocam uptade kısmını anlamadım güç tuşu ve kilit tuşu demişsin zaten tek tuş.üzerinde aynı işlev var. Tekrar anlatır mısınız rica etsem?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?