tedirgin5
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bütçene uygun ise alabilirsin tabi. Yalnız almadan önce cihazı incelemeni tavsiye ederim. Rakiplerine göre performansı geride kalıyor. Ekranı FHD olduğu için bazı oyunlarda sıkıntı yaratabiliyor. Zaten S4 ve Htc One'a bütçen yetmiyorsa Xperia Z doğru tercih olur.
S4 ve Xperia Z arasında 200 TL fark var Bu fark o kadar yüksek bir meblağ değil.
@ANIL yorumun ıcın tşk ederım ancak iphone 5 , galaxy s4 pek hosuma gıtmedı xperia z daha bi cazip geldi bana o yuzden onu tercıh ettım eger tabı tel. sıkıntılıysa değiştiririm kararımı.
- - - Eklendi - - -
@Berkelium kardeşım yorumun ıcın cok sagol ugrasmıs yazmıssın , bu yazın benı aydınlatıcı oldu tşk ederım
xperia z diger tel. lere gore hosuma gıtmıstı sadece bı kaç forumda okudugum yazıya gore bı kaç soru ısaretı olmustu kafamda onlarda aydınlandı sımdı ekran sorunu takıldıki o kadarda kotumu ya ekran özellıgı
Bi kac ay sonra cikacak oyunlari xperia z de kasila kasila oynayayinca pisman olursun ama is isden gecer. Sekline su gecirmemezligine fazla aldanma derim artik devir donanim devri teknoloji her gecen daha cok gelisiyor. Bana gore xperia simdiden eskidi zaten islemcisi gecen senenin ayrica honami ve zr cikinca z geri planda kalacak iyice. Bu senenin en iyi telefonlari s4 ve note 3 olacak gerisi zevklere gore satacak diye dusunuyorum.
arkadaşlar hepinie tşk ederım yazdıgınz yorumlar ıcın hepınız sagolun
-kararımı verdım xperia z alıcam bugun electro world yada vatan computerde ıncelemeye gıtcem eger hosuma gıderse dırek alıcam
aldktan sonra burda fotograf paylaşırımhepinize tşkkrler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?