Sony Xperia ZR ilk tanıtım videoları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia ZR ilk tanıtım videoları geldi
Sony, yeni akıllı telefonu Xperia ZR‘yi resmi olarak duyurdu. Xperia Z, Xperia ZL‘den sonda şimdi de Xperia ZR ile karşımıza çıkan Sony, pazar payını arttırmak için yeni modellerini sunmaya devam ediyor. Sony Xperia ZR, Xperia Z modeli gibi hem suya hem de toza karşı dayanıklı bir yapıda karşımıza çıkıyor.



Yeni akıllı telefonu ile ilgili ilk tanıtım videolarını sunan Sony, özellikle suya karşı dayanıklılığını ve cihazın arka yüzünde bulunan Exmor RS sensör içeren 13MP kamerayı ön plana çıkartmış. Akıllı telefon segmentinde üst seviye de şu an için suya dayanıklı ürün sunan tek firma olan Sony, bu özelliği ile sıyrılıyor.

Sony Xperia ZR‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 4.6″ büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlüğünde HD TFT dokunmatik ekran,1.5Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 yonga seti, Adreno 320 GPU, 13MP arka kamera, 2GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, 2.300mAh batarya olarak sayabiliriz.

[video=youtube;nDuYUlHc1r4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nDuYUlHc1r4#t=0s[/video]

[video=youtube;h1a7KjdUqmA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h1a7KjdUqmA#t=0s[/video]

Sony Xperia ZR ilk tanıtım videoları geldi
 


fk555897

fk555897

Üye
Bence Xperia Z'den daha iyi. Nedeni ise HD ekrana sahip olması. Oyunları Xperia Z'den daha hızlı oynatacaktır.
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Evet FHD ekran kullanmamaları oyunlar için olumlu olacaktır. Xperia Z'de FHD ekran olduğu için oyunlarda fps düşüşleri yaşanıyor. HD ekranda daha iyi olacaktır.
 
Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Teşekkürler Paylaşım İçin :)
 
Legendary.

Legendary.

Üye
Canım çekti :züü:

:tşk:
 


Üst Alt