Sony Xperia Z5+ akıllı telefonun yeni detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z5+ akıllı telefonun yeni detayları
Markalar bu plus modelleri son zamanlarda sık kullanmaya başladı hayırlısı :hmmm

Sony’nin 2016 yılında sunması beklenen yeni amiral gemisi Xperia Z5+’in özellikleri detaylanıyor.


Japonya kökenli Sony, akıllı telefon alanında Xperia serisi cihazları ile mücadele etmekte. Firma istediği çıkışı yakalayamasa da önemli satış rakamlarına ulaşmayı bildi. Bir çok akıllı telefon üreticisinin aksine yılda iki amiral gemisi sunmaya devam ediyor. Firmanın bir süredir yeni amiral gemisi Xperia Z5+ adında yeni cihazın hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyor.



Şimdiki amiral gemisini Xperia Z4 adı ile kendi ülkesinde sessizce duyururken aynı cihazı global pazar için Xperia Z3+ adı ile duyurdu. Bir süredir yeni cihazın adının Xperia Z5 olacağı tahmin edilirken yeni gelen haberlere göre ise cihazın Xperia Z5+ adı ile satışa sunulacağı yönünde. Sony’nin bu yeni cihazını 2016 yılının Mart ayında beğeniye sunacağı tahmin ediliyor. Bakalım Sony, istediği pazar payını bu yeni üst seviye akıllı telefon modeli ile alacak mı?

Xperia Z5+ akıllı telefonun resmi olmayan teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.7” genişliğinde 515ppi QHD dokunmatik ekrana sahip olacak. Arka yüzeyinde 20.7MP çözünürlüğünde kamera ve ön yüzeyinde ise selfie çekimlerine uygun 8MP çözünürlüğünde ikinci kamerası olan cihaz, 4GB sistem belleğini bünyesinde barındıracak. Ayrıca son dönem üst seviye akıllı telefonlarda neredeyse standart özellik haline gelen parmak izi okuyucusu da Xperia Z5+ özellikleri arasında olacak.

Sony Xperia Z5+ akıllı telefonun yeni detayları - MaxiCep
 


PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Büyük gibi bakalım daha erken ama haber için teşekkürler.
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony'de elini QHD'ye alıştırdı ama bana sorarsanız bu Z5'ın haberi Plus için daha erken.
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
z5 cıkmadan z5+ haberleri okuyoruz ilginc bir durum
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sony zaten ilginç firma . Bir ara 6 aylık Amirallere gelirdi . Geniş çerçeve ile sıktı baya . LG narin hoş tasarım olarak
 
0MG90

0MG90

Üye
Bu haberler biraz sallama çünkü artık eski sensörler kullanılmayacak. Z5'te 23MP'lik bi sensör kullanılması bekleniyormuş.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

Benzer Konular



Üst Alt