Nextman
Emekli Yönetici
Sony romlarına hiç bakmadım bu aralar uğraşmak istemiyorum abi. Hele Mart geldi kabus ayım denebilir.Kısmet Ancak hafta sonu baksamda kurmadığım Yeni iHacker Rom için oldukça güzel yorumlar yapılmış kursam mı acaba ?
Evet.Son olarak bootloader unlock işlemi yapıldıktan sonra tekrar kilitleyince garanti dahiline giriyor değil mi?
Oov üniversite sınavı mı? Başarılar zor iş.Sony romlarına hiç bakmadım bu aralar uğraşmak istemiyorum abi. Hele Mart geldi kabus ayım denebilir.
Evet.
TeşekkürlerOov üniversite sınavı mı? Başarılar zor iş.
Sony nin kendi yazılımı istediğin sürüme geçebilirsinSamsung s5 te lolipopta kasmadan şikayetçi var daha 15dakika önce gördüm memnun olanda var olmayanda . Bir sorum olucak bu ftf (flashtool) dosyasını xda mı hazırlıyor yoksa sony kendisimi veriyor odin sammobile tarzı gibimi ?
Bu arada ben bildirim barını sevmedim, Aosp gibi olmuş insan onu biraz özelleştirir. İkonlarda iyice sadeleşmiş, umarım bataryada uzun gider.
Son olarak bootloader unlock işlemi yapıldıktan sonra tekrar kilitleyince garanti dahiline giriyor değil mi?
Bunun için o kadar beklettiler değse bari. Ben temaları az önce keşfettim :PZaten xperia'nın kendi tema seçeneği var. Temiz olmuş, bence çok iyi.
Samsung s5 te lolipopta kasmadan şikayetçi var daha 15dakika önce gördüm memnun olanda var olmayanda . Bir sorum olucak bu ftf (flashtool) dosyasını xda mı hazırlıyor yoksa sony kendisimi veriyor odin sammobile tarzı gibimi ?
İngilizce yazı ve çeviri eklemeyin sadece resim ekleyin anlıyoruz onuYeni kilit ekranıyla ilgili bilgiler
Lockscreen from Sony’s Android Lollipop update
Sony'nin Android Lollipop güncelleme gelen lockscreen
Three new designed icons are present at bottom of lockscreen viz. “phone call” (to open dialer), “Unlock” and “Camera”; swipe each to perform the concerned task.
Notifications are available on lockscreen now, swipe them to hide. Clock is present at the top portion of lockscreen.
Üç yeni tasarlanmış simgeler lockscreen viz altındaki mevcut. "Telefon" "Kamera", (çeviriciyi açmak için) "Unlock" ve; ilgili görevi gerçekleştirmek için her kaydırın.
Bildirimler gizlemek için bunları tokatlamak, şimdi lockscreen mevcuttur. Saat lockscreen üst kısmında bulunur.
Kaynak :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?