Sony Xperia z3 Compact su geçirmesi ve garantide geçen süreç

Sponsorlu Bağlantılar

ozcan77

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia z3 Compact su geçirmesi ve garantide geçen süreç
Arkadaşlar selamunaleykum
Başlıktanda anlaşılabileceği üzere telefonum sıvı teması olmuştu.Bende reklam arayüzlerine kanıp telefonumu denize sokanlardanım.telefonum denizden çıkardıktan sonra sim kartını tanımadı ve bir daha açılmamak üzere kapanmıştı.açma düğmesine bastığımda sadece üç defa titriyordu.internette okuduğum kadarı ile garanti kapsamına girmiyordu ve yüksel bir fiyatta yaptırabileceğim yazıyordu ben hiç birini takmayıp garantiye yolladım. Çarşamba günü verdiğim telefon bugün yani cumartesi elime ulaştı.Sony gerçekten hayran kaldım üzerinde kısa bir Not ile telefonum sapa sağlam elime ulaştı Not ta şöyle yazıyordu :Telefonda sıvı teması var garanti haricidir ancak müşteri memnuniyeti için bir defaya mahsus garantiden onarılmıştır. TEŞEKKÜRLER SONY

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar ve Bülent872

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kafalarına taş düştü heralde :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Çok acayip. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ozcan77

Üye
    Konu Sahibi

Bülent872

Bülent872

Üye
Tuzlu suyami soktun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Enteresan... herkese aynı muamele uygulanması dileğiyle...

byAndroid

byAndroid

Üye
Paralel cihaz mı Türkiye garantili mi?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
helal olsun böyle servise..

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Sony bunu keyfinden yapmıyor açıkçası bu konuda Dünya'da ve ülkemizde bir çok dava açılmış ve davaları kaybetmiştir. Internetten araştırma yapabilirsiniz. Reklamlarının arkasında durması gerek.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Su geçirme olayı suyun şekeriyle tuzuyla alakalı değil arkadaşlar 2-3 ay süreyle bende z2 kullandım antalyanın denizi bilen bilir o suda telefona bişey olmadı,kullandığım süre boyunca günde 1 defa kesin yıkıyodum telefonu zaten tamamen şans işi ama o reklamlardan sonra telefonum su geçirseydi davamı açar süreci izlerdim.

karayel90

karayel90

Üye
Tatlı su temasında sıkıntı olmaz ama tuzlu suyun oksitlendirici özelliği var buda cihazın elektronik aksamına direkt zarar veriyor yani siz siz olun tuzlu suya telefonunuzu sokmayın

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Tatlı su temasında sıkıntı olmaz ama tuzlu suyun oksitlendirici özelliği var buda cihazın elektronik aksamına direkt zarar veriyor yani siz siz olun tuzlu suya telefonunuzu sokmayın
İçine girmeyen su zarar veremez,su içine girdiyse tatlıda olsa tuzluda olsa iletken olduğu için zaten kısa devre yapar.

Bülent872

Bülent872

Üye
Kullanım kılavuzu okumayan bir topluluk olduğumuz belli oluyor tuzlu sudan uzak tutun diye özellikle yazmışlar. Havuz ayrı Deniz ayrı reklamlarda hep havuz.

ozcan77

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumungarantisi fonotel adında istanbulda bir servis

Enes

Enes

Üye
basbas bağırıyorlar sony garantide rezalet diye hayret

• Beğen
Tepkiler: Bülent872

by43

Üye
Ben telefonun ekran arızasında fonotel'e 3 kez arka arkaya Yollamıştım. Siz şanslıymışsınız. Sağlam olarak cihaz elinize geçmiş.