Sony Xperia Z1 Mini teknik özellikler detaylanmaya devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 Mini teknik özellikler detaylanmaya devam ediyor
Amiral gemisi akıllı telefonunun mini modelini sunmaya hazırlanan firmalardan bir tanesi de Sony. Japonya kökenli firma 4 Eylül tarihinde düzenlediği etkinlikle IFA 2013 öncesinde yeni amiral gemisi modeli Xperia Z1‘i gün yüzüne çıkarmıştı. Şimdi de bu amiral gemisinin daha küçük ekranlı bir versiyonunu sunmaya hazırlanıyor.



Xperia Z1 Mini olarak adlandırılan bu akıllı telefonun geçtiğimiz günler de bir görseli de ortaya çıkmıştı. Tasarım olarak Xperia Z1′in çizgilerine sahip olan yeni akıllı telefon, diğer akıllı telefon üreticilerinin yaptığının aksine bu modelinde donanım olarak da düşürmeye gitmiyor.

Baktığımızda donanım olarak Xperia Z1 ve Xperia Z1 Mini arasında ki farkların sadece ekran çözünürlüğü ve pil açısından olacağını söyleyebiliriz. Daha önce gelen bilgilere göre Sony Xperia Z1 Mini 4.3″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak.

Yeni akıllı telefon yonga seti olarak da 2.3Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç alacak. 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi diğer özellikler arasında yer alırken, arka yüzünde 20.7MP kamera ile gelecek.

Japonya‘dan gelen bir görsel üzerinden edinilen bilgiye göre Xperia Z1 Mini 4.3″ ekran ve Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti ile geleceği doğrulanıyor. Bilgi cnmo.com üzerinden geldi.



Sony Xperia Z1 Mini teknik özellikler detaylanmaya devam ediyor
 


Invoke

Invoke

Üye
Vay be snap800le gelecek olması çok garip değil mi?..
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Snap800:hmmm
 
Invoke

Invoke

Üye
Bence de gelmemesi gerekir, geleceği donanım snap400 çok net. 800 olsa Z1 neden alınsın ya da fiyat farkı olmaz neden Z1 mini alınsın, ne bileyim saçma bu bilgiler.
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
achambo

achambo

Üye
snap 800 ile gelirse bence tutar büyük tel. istemeyenler için birebir olur
 
Invoke

Invoke

Üye
Görecez bakalın :D
 
Jomolocco

Jomolocco

Üye
boyle bir cihaz ciksin direk alirim acikcasi 5.5 6.0 inc telefonlar abes kaciyor bana bi telefon en fazla 4 olmali hadi zorlasan 4.5
 
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bu Benim telim :D
 
.caner.

.caner.

Üye
Snap 400 veya 600 ile gelir. Sony nin S800 ile getireceğini düşünmüyorum, yani neden Amiral gemisinin Satışını düşürsün ki ?
 


Üst Alt