ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Bence kamera aynı olur ama işlemci olmazAynen ne snapdragon 800 olur ne de aynı kamera olur.
Bence kamera aynı olur ama işlemci olmaz
çok köşeli de iyi değil direkt ezilir ya
Neden desteklemesin ki benim 808'in işlemcisi çok mu kaliteli :PSnapdragon 800 destekliyor o kamerayı buna koyacakları işlemci belli, htc one mini gibi galaxy s4 mini gibi snapdragon 400 koyarlar. O da 20.7 megapixel kamera çalıştırmaz. Hadi megapixeli yazdılar diyelim bu da sadece göz boyamak için olur -onun da öyle olacağını sanmıyorum koyacakları 13mpixel kamera- aynı lens olmaz, aynı kaliteyi sunması imkansız.
Niye ezilsin? Gayet sağlam oluyorlar.
Neden desteklemesin ki benim 808'in işlemcisi çok mu kaliteli
4K video çekmeyecek ama Z1Ona göre ayarlamışlar, bilgim yok 808 hakkında tek bildiğim kamerası akıyor. Ama bunların bir sınırı var mesela 4k video desteği snapdragon 800 ile geldi diye biliyorum. Snapdragon 800 max 55mpixel destekliyor diye biliyorum. Sınırı var yani
Eğer sony isterse yeni güncelleme ile bu özelliği ekleyebilir . Örneğin 4.3 veya 4.4 sistem güncellemesi ile gelme ihtimali var. Yani Kernelı değiştirmek gerekiyor4K video çekmeyecek ama Z1
4K video çekmeyecek ama Z1
Katılıyorum iphone hariçArtık neredeyse her modelin minisi çıkıyor alışmak lazım
Evet büyük olasılıkla olursa Snapdragon 400 olacaktır. Fiyatı iyi ayarlayıp Snapdragon 600 olursa diğerlerine göre farkını koyabilir.
O zaman öne geçer; ama sanmam, mini sonuçta bu. Snap 600 fulhd ekranlı htc one kullanıyor. Sony 720pye snap600 koyarsa dediğin gibi farkını koyar; ama böyle bir şey yapma ihtimali çok düşük değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?