papakudioflu Emekli Yönetici Kullandığınız kelimelere lütfen biraz daha dikkat edin. Konuya gelirsek, ekran parlaklığı vecanlılık isteyen Xperia Z1'den uzak dursun. TFT LCD ekran ne IPS ne de OLED canlılığı veremez.
Kullandığınız kelimelere lütfen biraz daha dikkat edin. Konuya gelirsek, ekran parlaklığı vecanlılık isteyen Xperia Z1'den uzak dursun. TFT LCD ekran ne IPS ne de OLED canlılığı veremez.
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: Kullandığınız kelimelere lütfen biraz daha dikkat edin. Konuya gelirsek, ekran parlaklığı vecanlılık isteyen Xperia Z1'den uzak dursun. TFT LCD ekran ne IPS ne de OLED canlılığı veremez. Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkürler keşke bazı arkadaşlar da soruyu tam idrak edebilse. Neyse ben de senin gibi düşünüyorum bugün akşam ak ile kara belli olacak
papakudioflu' Alıntı: Kullandığınız kelimelere lütfen biraz daha dikkat edin. Konuya gelirsek, ekran parlaklığı vecanlılık isteyen Xperia Z1'den uzak dursun. TFT LCD ekran ne IPS ne de OLED canlılığı veremez. Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkürler keşke bazı arkadaşlar da soruyu tam idrak edebilse. Neyse ben de senin gibi düşünüyorum bugün akşam ak ile kara belli olacak