Sony Xperia Z1 Ilk Kutu Açma Videosu Da Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 Ilk Kutu Açma Videosu Da Geldi
4 Eylül tarihinde Almanya‘nın başkenti Berlin’de Sony bir etkinlik düzenleyerek yeni akıllısını resmi olarak duyurdu. Sony‘nin yeni akıllı telefonu Xperia Z1 olarak adlandırılmış ve Japonya devinin yine 2013içerisinde Ocak ayında düzenlenen CES 2013‘de tanıttığı Xperia Zmodelinin halefi olarak karşımıza çıkıyor.



Sony Xperia Z1, özellikle arka yüzünde yer alan kamera ile dikkatleri üzerine çekiyor. 20.7MP çözünürlükte ki kamera her ne kadar 4K video çekim özelliği ile geleceği söylense de, söylenen aksine 1080p ile sunuldu. Diğer özelliklerine baktığımızda ise selefi gibi 5″ büyüklüğünde ve1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olduğunu görüyoruz.

Yeni akıllı telefon 2.2Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi özelliklerine de sahip.

Ön yüzünde de 2MP kamera yer alırken, Xperia Z1 Google Android 4.2.2 Jelly Bean üzerinde çalışacak.

Sony’nin yeni üt düzey akıllısı İngiltere’de satışa sunuldu. İngiltere‘nin büyük perakende satıcılarından bir tanesi olan Clove da, Xperia Z1′in ilk kutu açma videosunu sundu. Merak edenler için video aşağıda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sony Xperia Z1 ilk kutu açma videosu da geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Invoke

Invoke

Üye
Enteresan bir şey yok ağalar, ben izledim 15 dakikanızı harcamayın. Vakit nakittir. :D
 

Benzer Konular



Üst Alt