Sony Xperia Z1 Compact Duyuruldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 Compact Duyuruldu

7-10 Ocak arası sürecek olan CES 2014 Türkiye saati ile gece 03:00 sıralarında başlayan Sony konferansında tadımlık yeni ürünler boy gösterdi. 4k çözünürlüklü video kaydı yapabilen el kameraları, action-cam adıyla geçen dayanıklı kameralar, akıllı bileklik tarzı ürünlerin yanısıra Sony Xperia Z1 Compact modeli de beklendiği gibi duyurulmuş oldu ve Sony konferansının da tek telefon duyurusuydu. Bilindiği gibi Z1 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip telefonun özellikleri ise aşağıdaki gibidir;

30 dakika boyunca 1 metreden de derine kadar su geçirmeyen, Çizilmeye dayanıklı 4.3" boyutunda, 342 ppi piksel yoğunluğunda, 720x1280(720p HD) çözünürlüğünde olan TFT ekran 16M renk desteği sunmakta
Qualcomm MSM 8974 Snapdragon 800 çipseti ile gelen cihaz 4 çekirdekli 2.2 GHZ hızında Krait 400 işlemci ile gelmekte, 2 gb ram bulunan cihazın GPU'su ise Adreno 330 olarak belirtilmiş.
HDR, panaroma, yüz tanıma vb. özelliklerin bulunduğu 1/2.3" boyutlarında sensöre sahip, 20.7 mp arka kamerası autofocus ve led flaş ile gelirken; önde de 2 mp kamerası bulunan cihaz her iki kamerası ile de 1080p HD videolar çekebiliyor.
Android 4.3 sürümüyle gelen cihaz muhtemelen Android 4.4.2 Kitkat sürümüne güncellenecektir. 16 gb belleği Micro SD kart ile 64 gb'a kadar arttırılabilirken, USB On the Go, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA, TV Çıkışı, Micro-Sim gibi özelliklerle de gelmektedir.

Son düzenleme:

Invoke

Üye
Hoparlörün yeri de mi farklı ya acaba?

Bu arada 7 Ocak olmuş, zaman nasıl geçiyor be

0MG90

Üye
Sonunda tanıttılar

Yanlışlar var ekran 341ppi ve Android 4.3 ile gelecek

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu gece CES fuarı bitiminden hemen sonra açmıştım. Gsmarena sitesindeki yayınlanan cihaz bilgilerini geçirmiştim şimdi görüyorum ki Android sürümünü değiştirmişler uzun lafın kısası konu güncellenmiştir.

Invoke

Üye
Zaten Z/ZL/ZR/Z1/Zultra vs. cihazlara da geldi 4.3. Yani bu cihaz 4.4 ile geliyor olsa bir şekli olurdu ama 4.3 ile gelmesi olağandışı bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...