Sony Xperia Z1 Compact, Avrupa’da Sony Store üzerinden ön siparişe sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 Compact, Avrupa’da satışta.

Akıllı telefonn pazarında yer alan büyük firmalardan bir tanesi olan Sony, ABD Las Vegas’da düzenlenen CES 2014, Tüketici Elektroniği fuarında yeni küçük güçlü akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Yeni akıllı telefon Xperia Z1 Compact olarak adlandırılmış ve Xperia Z1′in mini modeli olarak da nitelendirilebilir.

Sony, bir süre önce Xperia Z1f adında ki modelini Japonya’da NTT DoCoMo üzerinde satışa sunmuştu. Aradan çok fazla zaman geçmeden, bu modelin uluslararası versiyonunu Xperia Z1 Compact olarak sundu.

Yeni akıllı telefon 4.3″ büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. Qualcomm’un Snapdragon 800 yonga setinden güç alan akıllı telefon ayrıca 2GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi sunuyor. Yeni cihazın arka yüzünde 20.7MP, ön yüzünde de 2MP kamera bulunmakta.

Bir süre önce İngiltere’de üçüncü parti satıcılar üzerinden ön sipariş ile sunulan Sony Xperia Z1 Compact, şimdi de Avrupa’da Sony’nin kendi mağazası üzerinden de satışa sunulmuş durumda. Sony’nin yeni akıllısı, İngiltere’de firmanın akıllı saati Smartwatch 2 ile birlikte 449£ fiyatetiketine sahip.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Tr fiyati tahmininen nr olur?

0MG90

0MG90

Üye
Burada da Smartwatch2 ile satılsa keşkeSony'nin sitesinde Z1s 619$ yazıyor :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
1750 civarı olabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Z1 Compact bayağı compact olmuş haa, zaten telefon dikdörtgen prizma şeklindeydi, boyu küçülmüş kalınlık artmış Z1'e göre, iyice compact olmuş. :D Normalde boy kısalıp, en artınca çirkin olması gerekir ama Z1 Compact iyi göründü gözüme. Yine de elimde görmem lazım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Z1 Compact bayağı compact olmuş haa, zaten telefon dikdörtgen prizma şeklindeydi, boyu küçülmüş kalınlık artmış Z1'e göre, iyice compact olmuş. :D Normalde boy kısalıp, en artınca çirkin olması gerekir ama Z1 Compact iyi göründü gözüme. Yine de elimde görmem lazım.
Sari bile çok güzel olmuş

0MG90

0MG90

Üye
Benimde elime alıp Z1 ve Z1C'ye bakmam lazım.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Eskiden Z1 isterdim ama 5s istiyorum, elimde Discovery var ama 4s'i (Türkiye'ye ilk geldiği hafta aldım.) daha fazla kullanıyorum, ve 4s'i 6.0.1'den Ios 7'ye güncellemiyorum, bence indirimde olan bir 5S al ama senin kararın.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mükemmel ötesi mini dediğin böyle olur samsung gibi özellik kısmıyor adamlar sadece mini kelimesini yerine getirip boyutu küçültüyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
miniye bak miniye canavar resmen bu telefon kapış kapış gidecek :ehe:

Üst Alt